MENU
Nieuws plaatsen

Nieuwstip: redactie@gaellemuun.nl |   WeTransfer |       


Donderdag 29 juli 2021 Algemeen:


Toppers van de Spil lopen de avondvierdaagse uit

1 reactie.
foto: Joke Veldman

Genemuiden - Acht Toppers van de Spil hebben vanavond de avondvierdaagse uitgelopen met prachtig weer ! In totaal hebben ze ruim 20 km gelopen deze vier avonden..

Toen Merlot op de Spil kwam wonen in Oktober kwam Inge er een maand later werken.. allebei nieuw dus er kwam ook nieuwe plannen.. want in een  tijd dat niks kon door de corona , wilde deze twee mensen toch alvast wat leuks en positiefs bedenken. En dat werd een avondvierdaagse dus, een initiatief van de KWBN en daar sloten ze zich bij aan.

Deze week was het dan zover  en met stralend weer erbij. Er werd vrolijk gezongen uit een boekje van meer dan zestig jaar oud...heerlijk om te horen !

Met nog een aantal spontane vrijwilligers kon er worden gestart en vanavond de laatste avond ben ik mee gegaan ( op de fiets hoor ) om alles eens even vast te leggen voor hun fotoboek.

En ik kan je vertellen dat het een eer was met ze mee te mogen want wat een enorm gezellige groep bewoners en medewerkers/ vrijwilligers! Een geweldige sfeer van saamhorigheid merkte je meteen.. en ze stappen stevig door moet ik zeggen, ik was echt blij dat ik op de fiets was . 

Onderweg had Dorieke en haar man een leuke tekst op straat geschreven wat je op de foto kunt zien.. Top idee en dat vonden ze ontzettend leuk de wandelaars. De medaille's zaten nog ergens bij de post helaas, maar de chocolade medaille en kadobon was een prima vervanger voor vandaag!

Snoep kregen ze onderweg en aan de finish werden ze echt verwend met nog meer snoep en kadootjes, een echte top finisch door toppers gelopen !!

Gepubliceerd op dinsdag 15-06-2021 door Joke Veldman 1337 keer gelezen.Weer Gaellemuun:

www.zwartewaterweer.nl

Advertenties:

Foto van de dag:

Advertenties: