MENU
Nieuws plaatsen

Nieuwstip: redactie@gaellemuun.nl |  WeTransfer |       


Dinsdag 15 juni 2021 Algemeen:


Een eervolle vermelding voor Weblicity

Genemuiden/Hasselt - Op donderdag 8 december werd in het Coda Museum de MeeDOEN Award uitgereikt. Een onderscheiding die Stichting MEE jaarlijks uitreikt aan een maatschappelijke organisatie die zich onderscheidt bij het  streven naar een samenleving waarin mensen met een beperking allereerst op hun menszijn worden gewaardeerd en niet op hun beperking. Waarin iedereen meetelt en waarin ieder individu een waardevol leven kan leiden.

Voor Weblicity (onderdeel van In Balans Hasselt) was het een verrassing en een hele eer dit jaar met drie andere instanties in Overijssel genomineerd te worden. Gekozen werd uit meer dan 300 aangemelde organisaties. De prijs en het daarbij behorende creatieve beeld ging naar De Reest Multimedia in Staphorst. Voor Weblicity was er een eervolle vermelding.

Bij het Weblicityteam werken mensen uit de creatieve, vormgeversbranche voor wie op de reguliere arbeidsmarkt een betaalde baan niet vanzelfsprekend (meer) is. Gebaseerd op de ‘gunfactor’ krijgt Weblicity van diverse opdrachtgevers de gelegenheid websites, webshops en app’s te ontwerpen en produceren. Daarnaast vindt jaarlijks een aantal ICT- en/of studenten van creatieve opleidingen (b.v. Cibap in Zwolle), voor wie een stageplek bij commerciële bedrijven een probleem kan zijn, een werkplek bij Weblicity. Een extra persoonlijke begeleiding en een vertrouwde omgeving zijn voor deze stagiaires van groot belang. Weblicity kan dat bieden. Dat dit designersteam steeds meer naam maakt en succes heeft wordt wel gestaafd door het feit dat inmiddels ruim 120 websites zijn ontwikkeld voor een brede diversiteit opdrachtgevers. Zo’n mooie erkenning, als de nominatie voor de MeeDOEN Award, is dan een extra stimulans.

www.weblicity.nlinfo@weblicity.nl 

Gepubliceerd op maandag 12-12-2016 door Redactie 1437 keer gelezen.Weer Gaellemuun:

www.zwartewaterweer.nl

Advertenties:

Foto van de dag:

Advertenties: