MENU
Nieuws plaatsen

Nieuwstip: redactie@gaellemuun.nl |  WeTransfer |       


Maandag 21 januari 2019 Algemeen:


Stevig doorgooien tijdens het Heutink en Heij open darttoernooi

42 koppels doen mee voor de punten

Heutink en Heij open darttoernooi
Heutink en Heij open darttoernooi
foto: Klaas Noordstra

Genemuiden - Op vrijdag 5 jan werd erbij Dartclub Genemuiden DCG het jaarlijkse koppeldarttoernooi gehouden. Dit jaar heeft organisator de heer Eric Eenkhoorn een grote sponsor gevonden de heer Gert Heij zodat het toernooi nu Heutink&Heij Genemuiden Open genoemd wordt.

Zelf deed deze sponsor ook mee en ze deden het netjes door pas te verliezen in de W.R van de latere winnaars. Alles was weer top geregeld door deze mooie grote vereninging met meer dan 60 leden. Dankzij deze mensen is het altijd goed voor elkaar, Samen sta je Sterk.

Als wedstrijdleiding waren Dinand en Nelleke weer aanwezig en tijdens het toernooi konden de darters genieten van heerlijk eten, satestokjes/gehaktballetjes in saus en broodjes beenham. Hier werd gretig gebruik van gemaakt. De deelnemers kwamen overal vandaan zoals Almere, Urk, Dieren, Dremt, Zwolle, Harderwijk, Havelte, Doesburg,Heino e.e.

Om 19.30 werd er gestart met 42 koppels die verdeeld werden in 2 van 5(b/o 3) en 8 van 4(b/o 5). Iedereen ging zoals altijd door W.R/V.R en er waren 4 prijzen W.R/V.R. Voor de hoogste uitgooi kreeg men in euro,s uitbetaald. Deze stond heel lang op 121 van Ruud van Dijk, maar in de H.F W.R gooide Jeffrey Bekema 125 uit.

Om 0.35 uur was het toernooi afgelopen en Dinand samen met de hoofdsponsor de heer Gert Heij deden de prijsuitreiking. Er werden de hele avond ook foto,s genomen en wel door Jos Groen fotografie. Hier volgen de uitslagen:

 
Winnaarsronde


1 Jeffrey Bekema/Stephan Epe

2 Daniel Brouwer/Meindert de Boer

3 Frank Heijnen/Mark Slaghekke

3 Dennis van der Veen/Rene Brinkman

 


Verliezersronde


1 Rolf en Job ten Heuvel

2 Eric Eenkhoorn/Willian Visscher

3 Niesjen Oostwoud/Selwyn Rietman

3 Remon Kwant/Marc Oosting

 

Foto's Open darttoernooi voor koppels
Gepubliceerd op vrijdag 05-01-2018 door Redactie|KN 1875 keer gelezen.Weer Gaellemuun:

ma 21 jan -8° /
9
di 22 jan -4° /
6
wo 23 jan -2° /
6
www.zwartewaterweer.nl

Advertenties:

Foto van de dag:

Advertenties: