MENU
Nieuws plaatsen

Nieuwstip: redactie@gaellemuun.nl |  WeTransfer |       


Zondag 17 februari 2019 Algemeen:


Haak-inn! voor Forza4Sam (&Matthias) en Hope4Kids

Gezellige avond Granny's haken

Gezellig ploegje dames aan de haak
Gezellig ploegje dames aan de haak
foto: Karin Visscher

Genemuiden - Vanavond organiseerden Herma Post en Ilona Brouwer alweer voor de 3de keer een Haak-inn voor 2 goede doelen: Forza4Sam (&Matthias) en Hope4Kids.Tijdens deze gezellige avond werden er Granny-squares gehaakt (ook wel Oma’s vierkantjes genoemd) die weer aan elkaar gehaakt worden zodat het een deken wordt.

Gezellig, tijdens een bakkie koffie met wat lekkers, heerlijk haken en bijkletsen, want voor zo’n deken heb je best wel wat granny’s nodig en ook flink veel handen om dit te maken. Vanavond waren er dan ook heel wat dames die allen “aan de haak” gingen. En kon je nog niet zo goed haken, geen probleem…genoeg dames die het je wilden leren, want haken…het klinkt oudbollig, maar is zo leuk om te doen!! Zeker als je voor een goed doel mag haken zoals Hope4 Kids, waar uiteindelijk de deken(s) naar toe gaan.

Maar ook het goede doel Forza4Sam (&Matthias) stond vanavond centraal. De beide zonen van Harmen en Ilona Brouwer zijn overleden aan energiestofwisselingsziekte. Er werd een prachtig filmpje afgespeeld waarin je een kijkje kreeg in het leven van het gezin.
Deze avond stond er ook een giftenpot voor Forza4Sam (&Matthias) en gaan ze later dit jaar met een groep naar Italië om mee te doen aan de actie van Forza4Energy4all om daar, (hard)lopend of fietsend, zoveel mogelijk geld op te halen voor onderzoek naar een medicijn tegen energiestofwisselingsziekte.

Wilt u de actie financieel steunen? Dan kunt u dat doen op www.forza4energy4all.nl 
Ook kunt u vanaf februari, 2 maanden lang uw flessenbon doneren bij Albert Heijn en bij de Boni kan dit vanaf maart.

Gepubliceerd op woensdag 07-02-2018 door Redactie 1647 keer gelezen.Weer Gaellemuun:

za 16 feb / 15°
8
zo 17 feb / 13°
9
ma 18 feb / 12°
9
www.zwartewaterweer.nl

Advertenties:

Foto van de dag:

Advertenties: