MENU
Nieuws plaatsen

Nieuwstip: redactie@gaellemuun.nl |  WeTransfer |       


Donderdag 4 juni 2020 Algemeen:


Sterrit blijft populair

Al voor 12 uur stonden de eerste deelnemers voor de deur

Gewapend met de route op pad voor de Sterrit
Gewapend met de route op pad voor de Sterrit
foto: Klaas Noordstra

Genemuiden - Het is toch weer elk jaar een hele klus, zo'n route uitzetten, vragen verzinnen, maar ook de gesponsorde prijzen regelen. Toch is Motorclub Genemuiden er weer in geslaagd om dit jaar een leuke rit uit te zetten op 2e paasdag.

Veel mensen doen dan ook (bijna) elk jaar mee. Gezellig met zijn allen in de auto, een leuke rit rijden, en de puzzels en vragen  oplossen. Motoren rijden maar mondjesmaat mee. Die enkele motorrijder krijgt de route digitaal in de navigatie mee. Zo'n boekje is dan niet echt handig.

Voor de kinderen is er een apart boekje met vragen. Zij zijn daarmee onderweg lekker bezig, en hoeven zich achterin de auto beslist niet te vervelen.

De route gaat dit jaar via o.a. Heino en Luttenberg. Veel zeggen we er niet over, want ook onderweg lezen puzzelaars mee. Het is een mooie route in een mooie omgeving.

De route is gister nog even gecontroleerd. Voor je het weet is er ergens een weg opgebroken, en moet er een inlegvel in het routeboekje. Er word inmiddels al weer nagedacht over de route voor volgend jaar, dus ook dan is er vast weer een sterrit!

 

Gepubliceerd op maandag 02-04-2018 door Redactie|KN 2910 keer gelezen.Weer Gaellemuun:

do 04 jun 13° / 16°
5
vr 05 jun / 13°
4
za 06 jun / 15°
5
www.zwartewaterweer.nl

Advertenties:

Foto van de dag:

Advertenties: