MENU
Nieuws plaatsen

Nieuwstip: redactie@gaellemuun.nl |  WeTransfer |       


Donderdag 17 januari 2019 Algemeen:


DEK zwemmers tweede in Hardenberg

12 zwemmers hebben deelgenomen aan de nachtmarathon.

DEK zwemmers in Hardenberg
DEK zwemmers in Hardenberg

Genemuiden - Afgelopen nacht hebben 12 zwemmers van DEK deelgenomen aan de nachtmarathon in Hardenberg, georganiseerd door zwemvereniging de Grunte Hardenberg.


Het doel was om in deze nacht als vereniging zoveel mogelijk meters te zwemmen (van 19.00-07.00 uur). Telkens werd er tien minuten gezwommen door een DEK-zwemmer om vervolgens afgelost te worden door de volgende zwemmer. Zo heeft iedere zwemmer deze nacht 6x 10 minuten gezwommen.

Om 01.00 uur (helft van de marathon), was er 10 minuten lang een 25 meter (1 baan) estafette. Deze meters telden ook mee voor het totaal aantal meters.

De zwemmers hebben het evenement als leuk, gezellig, maar natuurlijk ook vermoeiend ervaren. Gelukkig zijn de meesten alweer aardig bijgeslapen.

Er deden 7 teams mee aan het evenement. DEK mocht de tweede plaats mee naar huis nemen.
Daarnaast hebben Demi Visscher en Marianne Naberman een gedeelde derde plaats in ontvangst mogen nemen binnen de categorie dames gemiddelde meters (beide zwommen gemiddeld 700 meter per tien minuten deze nacht). Bij de heren was de vierde prijs voor Jorgen Gerritsen met een gemiddelde van 750 meters.

Het thema van de nachtmarathon was Jungle, wat waarschijnlijk op de foto's terug is te zien 😉
Uitslagen en foto's hebben de DEK zwemmers nog niet van de Grunte ontvangen. Vorig jaar werden deze op de nachtmarathon Facebook geplaatst, dat is daarom nu ook de verwachting.

 

Gepubliceerd op zaterdag 14-04-2018 door Redactie|KN 552 keer gelezen.Weer Gaellemuun:

do 17 jan /
6
vr 18 jan -3° /
8
za 19 jan -4° /
8
www.zwartewaterweer.nl

Advertenties:

Foto van de dag:

Advertenties: