MENU
Nieuws plaatsen

Nieuwstip: redactie@gaellemuun.nl |  WeTransfer |       


Vrijdag 24 mei 2019 Algemeen:


Ondernemers Kring Genemuiden 'doet' de Col de la Madeleine.

Meld je aan voor de gezellige quizavond! Steun de actie. Opbrengst is voor Refilwe en voor Stichting Sampark.

Genemuiden - Op 26 juni 2018 vertrekken 60 leden van de Ondernemers Kring Genemuiden naar Frankrijk om de Col de la Madeleine te beklimmen. Na in 2014 de Mont Ventoux (Frankrijk) en in 2016 de Stelvio (Italië) te hebben beklommen, staat nu de derde uitdaging op het programma.

Een beklimming van 26 kilometer met een gemiddeld stijgingspercentage van 7% die eindigt op 2.000 meter. Naast de sportieve uitdaging is er ook de uitdaging om zoveel mogelijk geld in te zamelen voor 2 lokale goede doelen. Dit jaar is dit voor Refilwe en voor Stichting Sampark.

Ook horeca ondernemer Harold van Dalfsen gaat deze sportieve uitdaging weer aan. Voorafgaand aan deze reis organiseert hij samen met zijn fiets “matties “ wederom een gezellige quizavond in de Kaaihof met een grote verloting. De vorige keren was het een groot succes met een mooie opbrengst voor het goede doel. Hij roept dan ook iedereen op om jezelf op te geven met vrienden of familie en je algemene kennis te testen.

Een team bestaat uit 4 personen, kosten zijn € 10,- p.p. De volledige opbrengst is voor het goede doel. Inschrijven kan op info@dekaaihof.nl

 

Gepubliceerd op dinsdag 17-04-2018 door Redactie|KN 1044 keer gelezen.Weer Gaellemuun:

do 25 apr / 20°
6
vr 26 apr 10° / 17°
7
za 27 apr / 13°
6
www.zwartewaterweer.nl

Advertenties:

Foto van de dag:

Advertenties: