MENU
Nieuws plaatsen

Nieuwstip: redactie@gaellemuun.nl |  WeTransfer |       


Dinsdag 22 januari 2019 Algemeen:


Thema-avond en afscheid bestuursleden NPV afdeling Genemuiden

Genemuiden - Veel belangstelling was er voor de inmiddels bekende thema-avond van de Nederlandse Patiënten Vereniging (NPV), afdeling Genemuiden. Ondanks de warmte was de zaal goed gevuld!

De lezing op deze avond werd verzorgd door dhr. P.C. Hildering, huisarts te Urk. Huisarts Hildering behandelde op heldere wijze o.a. onderstaande onderwerpen:

·         Ik vind het erg moeilijk om een keuze te maken of ik donor wil worden of niet.

·         Wat zegt de Bijbel over orgaandonatie?

·         Ik wil mijn organen wel beschikbaar stellen voor een familielid of bekende als diegene dat nodig heeft, maar liever niet voor een onbekende. Is dat mogelijk?

·         Kan ik als donor in contact komen met degene die mijn orgaan ontvangt?

·         Wanneer is iemand hersendood?

Op deze avond werd ook afscheid genomen van bestuursleden Gerjanne van de Berg en Arjanne van Nuland – van Rees. Arjanne is ruim 13 jaar lang actief geweest voor de NPV-afdeling Genemuiden en Gerjanne zo’n 10 jaar. Beide hebben zich met veel enthousiasme ingezet voor de NPV. Arjanne is de laatste jaren contactpersoon geweest vanuit het bestuur voor de coördinatrices van de Vrijwillige Thuishulp (VTH). Gerjanne is secretaris van het bestuur geweest en heeft daarnaast de ledenwerving gedaan. Mede door hun inzet heeft onze NPV-afdeling de huidige vorm bereikt!

Coördinatoren en vrijwilligers gevraagd!

De NPV Thuishulp is op zoek naar uitbreiding van het team van coördinatoren en de groep vrijwilligers! Als NPV zijn we dankbaar en ook trots dat wij thuishulp kunnen aanbieden in Genemuiden. Het werk dat gedaan mag worden voor onze naaste wordt door de vrijwilligers met liefde gedaan. Na al die jaren is de NPV Thuishulp een begrip in Genemuiden geworden. Om in de aankomende jaren de aanvragen te kunnen blijven invullen, zijn wij dringend op zoek naar uitbreiding van onze groep vrijwilligers! Schroom niet om u hierbij aan te sluiten en met uw vrijwilligerswerk onze naaste ten dienste te zijn!  Mail of bel voor meer informatie: npvthuishulp@genemuiden.info | 06 - 27 32 65 79 (alleen ’s avonds).

Gepubliceerd op donderdag 10-05-2018 door Redactie 893 keer gelezen.Weer Gaellemuun:

di 22 jan -4° /
6
wo 23 jan -2° /
6
do 24 jan -7° / -1°
8
www.zwartewaterweer.nl

Advertenties:

Foto van de dag:

Advertenties: