MENU
Nieuws plaatsen

Nieuwstip: redactie@gaellemuun.nl |  WeTransfer |       


Woensdag 22 mei 2019 Algemeen:


Gezellige Bingoavond 'Gerben tegen Lyme'

Opbrengst ruim 1100 euro!

Spelleiders Esther en Anna-Beth
Spelleiders Esther en Anna-Beth
foto: Klaas Noordstra

Genemuiden - Het is een tijdje stil geweest rondom de actie 'Gerben tegen Lyme'. De actievoerders hebben met allerlei acties een groot deel van het benodigde bedrag opgehaald. Om de behandeling te bespoedigen is het resterende deel hen geleend, en dat moet worden terugbetaald.

Daarom dinsdagavond een Bingo avond in de Schakel. Rond half 8 waren de meeste stoelen bezet, en kon de eerste ronde beginnen. Als ervaren Bingo spelleiders werden door Esther en Anna-Beth de getallen getrokken en afgeroepen. Als de kaarten bijna vol zijn is de spanning te snijden in de Schakel.

De prijzen van de Bingo zijn ook deze keer gesponsord door diverse bedrijven. De hoofdprijs, de bon voor The Escaperoom met 8 personen, werd uiteindelijk door de winnaar ter opbod aangeboden. Dit super lief gebaar leverde ter plekke ook weer een heel mooi bedrag op.

"Het raakt ons hoe iedereen betrokken is bij de actie en hoe iedereen begaan is met Gerben. Dank daarvoor! We zijn dan ook heel blij u te kunnen melden dat de avond uiteindelijk het mooie bedrag van ruim € 1100,- heeft opgebracht!" aldus de organiserende familieleden.

 

Gepubliceerd op dinsdag 22-05-2018 door Redactie|KN 1968 keer gelezen.Weer Gaellemuun:

do 25 apr / 20°
6
vr 26 apr 10° / 17°
7
za 27 apr / 13°
6
www.zwartewaterweer.nl

Advertenties:

Foto van de dag:

Advertenties: