MENU
Nieuws plaatsen

Nieuwstip: redactie@gaellemuun.nl |  WeTransfer |       


Dinsdag 19 maart 2019 Algemeen:


Interactieve informatieavond over PUBERS!

Persbericht gemeente Zwartewaterland

Zwartewaterland

Genemuiden - Op dinsdag 26 juni 2018 organiseert de gemeente Zwartewaterland samen met het Agnieten College, het Greijdanus College en Scholengemeenschap Pieter Zandt een interactieve informatieavond over PUBERS! De informatieavond is op het Agnieten College Rondweg 2 te Zwartsluis. Alle ouders, ook ouders waarvan de kinderen niet op deze scholen zitten, zijn vanaf 19.15 uur van harte welkom.

Pubers verkondigen graag hun mening over alles wat ze zien en horen. Ze groeien op in het digitale tijdperk. Ze gamen, chatten op hun smartphone, surfen op internet en zijn geabonneerd op YouTube kanalen. Een digitale wereld vol mogelijkheden en kansen, maar ook met nadelen en zorgen. Sommige pubers proberen drank en drugs uit. Het opvoeden van een puber is vaak een grote uitdaging.

Tijdens de informatieavond komen deze onderwerpen aan de orde. De bijeenkomst start met een rollenspel. Daarna kunnen de ouders deelnemen aan een werksessie. Werksessie 1 gaat over alcohol, drugs en opvoeding, werksessie 2 over omgaan met pubers, sociale media en gamen.

Aanmelden voor deze avond kan via: sociaaldomein@zwartewaterland.nl

Gepubliceerd op vrijdag 08-06-2018 door Redactie 468 keer gelezen.Weer Gaellemuun:

di 19 mrt -2° / 12°
8
wo 20 mrt / 13°
6
do 21 mrt / 15°
7
www.zwartewaterweer.nl

Advertenties:

Foto van de dag:

Advertenties: