MENU
Nieuws plaatsen

Nieuwstip: redactie@gaellemuun.nl |  WeTransfer |       


Vrijdag 24 mei 2019 Algemeen:


Zaterdag forelvissen voor het goede doel

Opbrengst dit jaar voor 'Gerben tegen Lyme'

Archief: Forelvissen aan de kolk
Archief: Forelvissen aan de kolk
foto: Klaas Noordstra

Genemuiden - Aanstaande zaterdag 16 juni is het jaarlijkse Forelvissen voor het goede doel! Vanaf 'smorgens 7 uur zijn vissers hartelijk welkom bij de kolk aan de Hasselterdijk.

De organisatie is de afgelopen week druk geweest met de voorbereidingen. De weersverwachtingen zien er goed uit voor zaterdag. Prima visweer, zodat het ook 'smiddags nog prima vissen is voor wie 'smorgens niet kan. Natuurlijk kan je ook gewoon de hele dag lekker vissen.

De opbrengst is dit jaar voor Gerben van Dalfsen die vecht tegen Lyme. Inmiddels heeft hij een stamcelbehandeling in Duitsland ondergaan, maar de kosten daarvan worden niet vergoed. Een deel van de behandelkosten moet nog worden terugbetaald.

Vrijdag worden de forellen in de kolk uitgezet. De organisatie heeft de visvergunning voor iedereen alvast geregeld zo laten zij weten, dus je hoef alleen je hengel en aas mee te nemen.

Je kan vissen in 2 dagdelen:
07:00-12:00
12:30-17:00

De hele dag vissen kost €15,- Een dagdeel vissen €10,-

Rond 5 uur 'smiddags is er de altijd gezellige verloting met verschillende mooie prijzen! Tussen 16:00-20:00 zal zanger Riny Valentijn liveoptredens geven op het terras, dus een dag vol gezelligheid waarvan de opbrengst volledig naar het goede doel gaat!

 

Gepubliceerd op donderdag 14-06-2018 door Redactie|KN 424 keer gelezen.Weer Gaellemuun:

do 25 apr / 20°
6
vr 26 apr 10° / 17°
7
za 27 apr / 13°
6
www.zwartewaterweer.nl

Advertenties:

Foto van de dag:

Advertenties: