MENU
Nieuws plaatsen

Nieuwstip: redactie@gaellemuun.nl |  WeTransfer |       


Donderdag 25 april 2019 Algemeen:


Gezellige BSO BBQ

Genemuiden - Alle kinderen van BSO De Heppie Beezz waren uitgenodigd voor een gezellige barbecue. Zo aan het eind van het schooljaar nog even samen naar de groep, lekker eten en bijkletsen. Veel kinderen maakten van de uitnodiging gebruik en dat resulteerde in een plein vol.....tja.....Heppie Beezz!

De pedagogisch medewerksters hadden een mooi buffet opgesteld en het plein met tafels en stoelen ingericht zodat iedereen een leuk groepje tafelgenoten had. Met behulp van onze trouwe vrijwilligsters van het vervoer en de tso werd iedereen voorzien van vers fruit, een lekker stukje vlees, stokbrood, salade en natuurlijk een ijsje.

Dat het goed toeven is bij de Heppie Beezz blijkt wel uit het feit dat drie meisjes na vele jaren BSO nu dan toch maar eens afscheid nemen. Vanmiddag was duidelijk te zien dat zowel de jongste BSO-ers als de oudsten het prima naar hun zin hadden. Sommige kinderen komen nu 6 weken niet naar de groep, anderen zien we zeker nog tijdens de vakantieopvang!

Wilt u graag eens wat meer informatie over de diverse opvangmogelijkheden bij de BSO van SKZ? Kom vrijblijvend even langs of stuur een mail naar genemuiden@kdc-zwartewaterland.nl.

De Heppie Beezz heten u en uw kind(eren) van harte welkom. 

Fijne zomer gewenst!

Gepubliceerd op donderdag 19-07-2018 door Redactie 1031 keer gelezen.Weer Gaellemuun:

do 25 apr / 20°
6
vr 26 apr 10° / 17°
7
za 27 apr / 13°
6
www.zwartewaterweer.nl

Advertenties:

Foto van de dag:

Advertenties: