MENU
Nieuws plaatsen

Nieuwstip: redactie@gaellemuun.nl |  WeTransfer |       


Dinsdag 23 juli 2019 Algemeen:


Vakantie Bijbel Klub 2018

Thema dit jaar is ‘Zoek het uit’.

Genemuiden - Het is zomervakantie en dat betekent dat de Vakantie Bijbel Klub dichterbij komt! In de laatste week van de schoolvakantie wordt de Vakantie Bijbel Klub weer in de manege gehouden. Het thema van dit jaar is ‘Zoek het uit’. We gaan tijdens de VBK week samen met jullie uitzoeken wie God voor ons is en wat Hij voor ons doet. Gaan jullie met ons mee op ontdekking?


Zit je in groep 1, 2, 3 of 4 dan ben je van harte welkom op dinsdagmorgen 28 augustus tot en met donderdagmorgen 30 augustus van 10.00 tot 11.45 uur. We gaan zingen, luisteren naar verhalen over Jezus, knutselen, spelletjes doen en nog meer!

Ga je naar groep 5, 6, 7 of 8 dan ben je van harte welkom om te komen bouwen aan je eigen hut in het huttendorp! Als je naar groep 5 gaat mag je kiezen of je ’s morgens of ’s avonds komt.

Maandag 27 augustus beginnen we van 19.00 tot 20.00 uur. We gaan dan nog niet timmeren maar je kunt je dan opgeven. Verder leggen we het thema uit en we vertellen je wat belangrijk is om te weten voor de volgende dag als er wel getimmerd gaat worden. Dit krijg je op papier mee naar huis.

Dinsdag 28 tot en met donderdag 30 augustus is er VBK van 16.30 tot 20.00 uur. We gaan eerst in de manege beginnen met een programma rondom het thema ‘Zoek het uit’. Daarna gaan we in groepjes bouwen aan een eigen hut. Tussendoor gaan we een hapje eten.

Donderdagavond sluiten we de VBK af, samen met de ochtendgroep. Je mag op deze avond iedereen die je kent uitnodigen om te komen. Na afloop kun je iedereen uitnodigen in je hut.

Ben je nieuwsgierig geworden? We nodigen je van harte uit om met ons op ontdekking te gaan. Ken je iemand die nog niet veel van de Heere Jezus en van de Bijbel weet, nodig die dan ook uit om mee te gaan naar de Vakantie Bijbel Klub!


Iedereen is welkom!

Gepubliceerd op dinsdag 31-07-2018 door Redactie 1166 keer gelezen.Weer Gaellemuun:

di 23 jul 13° / 31°
9
wo 24 jul 17° / 36°
9
do 25 jul 20° / 37°
8
www.zwartewaterweer.nl

Advertenties:

Foto van de dag:

Advertenties: