MENU
Nieuws plaatsen

Nieuwstip: redactie@gaellemuun.nl |  WeTransfer |       


Zondag 17 februari 2019 Algemeen:


Peter en Aaltje Timmerman – van Eerde 50 jaar getrouwd

Burgemeester Bilder feliciteert echtpaar met gouden huwelijksjubileum

Burgemeester Bilder feliciteert Peter en Aaltje Timmerman
Burgemeester Bilder feliciteert Peter en Aaltje Timmerman

Zwartsluis - Op 9 augustus 1968 trouwden Peter Timmerman en Aaltje van Eerde in Zwartsluis. Vijftig jaar later ging burgemeester Bilder bij echtpaar op bezoek om hen te feliciteren met hun gouden huwelijksjubileum.

Peter is geboren in Sint-Jansklooster en Aaltje (Ali) is geboren en getogen in Zwartsluis. Na het huwelijk woonden ze 4,5 jaar in Marknesse omdat Peter daar zijn werk had. Daarna verhuisden ze naar Zwartsluis, waar zij inmiddels al 44 jaar wonen.

Het stel leerde elkaar kennen in Zwartsluis. Voor het huwelijk was Peter smid. In 1973 is hij bij Breman in Genemuiden gaan werken. Aan dit bedrijf is hij nu nog verbonden. Ali heeft voor haar huwelijk in een kruidenierszaak gewerkt en bij haar vader in de galanteriezaak. Vervolgens ging ze bij de PTT werken.

Het echtpaar heeft drie kinderen en tien kleinkinderen. Ali houdt van puzzelen, lezen, breien en haken. Peter heeft een modeltrein en houdt van tuinieren en puzzelen. Samen fietsen ze veel en ze gaan vaak met de caravan op pad.

Peter en Ali hebben maatschappelijk veel betekend voor het buurtwerk, kerkenwerk en jeugdwerk. Daarnaast heeft Peter in de ondernemingsraad gezeten bij Breman. Ali was zeer actief bij het huisvrouwenorkest. Hier deed zij ook 12 jaar lang dienst als secretaresse.

Het echtpaar geniet erg van hun kinderen en kleinkinderen. Peter en Ali vieren het gouden huwelijksjubileum in een klein gezelschap met dierbare familie en vrienden.

Gepubliceerd op donderdag 09-08-2018 door Redactie|KN 558 keer gelezen.Weer Gaellemuun:

za 16 feb / 15°
8
zo 17 feb / 13°
9
ma 18 feb / 12°
9
www.zwartewaterweer.nl

Advertenties:

Foto van de dag:

Advertenties: