MENU
Nieuws plaatsen

Nieuwstip: redactie@gaellemuun.nl |  WeTransfer |       


Maandag 21 september 2020 Algemeen:


Dag 2: de Mortiloro

Verslag van het Forza4Sam team vanuit Italië

Flink trappen om boven te komen!
Flink trappen om boven te komen!

Deze berg doet zijn naam eer aan. ‘Morte’, ‘dood’, bij te enthousiast hier aan te beginnen ga je sowieso compleet stuk. 12 km lang stijgen met stijgingspercentage van 12,5 % gemiddeld. Uitschieters naar 18 %.

Een aantal deelnemers had van tevoren al aangegeven deze uitdaging niet te doen, echter natuurlijk wel om des te meer te supporteren. Alle deelnemers werden na de zware klim door een erehaag van supporters ontvangen. Feest, tranen, emoties, want nee, het gaat niet zomaar om een of andere sportprestatie. Ieder met z’n eigen verdriet, herinneringen, emoties, gesprekken kwam naar boven om het daar met elkaar te delen. Al was het ‘maar’ met een omhelzing.

Nadat we in het hotel bij elkaar gekomen waren, mochten we vieren, vieren ook dat Harry en Ria Brouwer 45 jaar getrouwd waren vandaag. Wat een herinneringen komen dan langs juist op zo’n dag, op deze plek, met (bijna) het hele gezin.

Gevuld met energie, spierpijn, moeheid gaan we richting de laatste dag. Zaterdag 8 september, de beklimming van de Stelvio. Sam(en), als 1 grote familie.

 

 

Gepubliceerd op vrijdag 07-09-2018 door Redactie|KN 1392 keer gelezen.Weer Gaellemuun:

ma 21 sep / 23°
10
di 22 sep / 23°
9
wo 23 sep 10° / 22°
7
www.zwartewaterweer.nl

Advertenties:

Foto van de dag:

Advertenties: