MENU
Nieuws plaatsen

Nieuwstip: redactie@gaellemuun.nl |  WeTransfer |       


Dinsdag 23 april 2019 Algemeen:


Dag 3 – de Stelvio

Verslag van het Forza4Sam team vanuit Italië

Het is lastig om in woorden uit te drukken wat we meemaken, voelen, beleven. Het is zo bijzonder!!! De emoties zo intens! Dat is alleen maar te ervaren door erbij te zijn. Maar we zullen proberen om toch een beeld te schetsen.

Het voelt toch wat spannend…zo’n laatste dag! Na het ontbijt worden de wandelaars weggebracht, rijden de eerste fietsers weg. Daarna zijn de hardlopers aan de beurt en de tweede groep fietsers. Iedereen is weg. Ook de supporters!

Onderweg had iedereen zijn/haar eigen ervaring met hoe het ging. De omgeving is prachtig, het weer was geweldig! Maar voor sommigen was er pijn. De ander ging als een speer. Jarno en Martin hadden besloten om de hele weg, vanaf Bormio tot aan de top van de Stelvio, te gaan hardlopen! Wat hebben zij het zwaar gehad!!! De wandelaars keken vanaf de bergkam op de route van de fietsers en hardlopers! Luidkeels werd er contact gemaakt. Opnieuw waren er de borden met daarop Sam* en Matt*. We keken ondertussen naar ze uit! Op de top was het een feest van emoties en ontlading. Vreugde én verdriet! Iedereen heeft het weer gehaald! Hoe dit is…het is gewoon niet te beschrijven. Daarom is er een filmpje, zo kunnen jullie er een glimp van opvangen.

Bij de briefing ’s avonds werd, door de organisatie van Stichting Energy4All, een voorlopige tussenstand bekend gemaakt: € 105.395,85. Wauw! Namens team Forza4Sam&Matt hebben we het voorlopige bedrag van € 33.500,00 mogen bijdragen. Het was een fantastische tijd hier. De eersten zijn alweer terug naar Genemuiden. En de rest zal op zijn/haar eigen tijd volgen. Tot gauw!

Groet,

Team Forza4Sam&Matt!

Gepubliceerd op zaterdag 08-09-2018 door Redactie 975 keer gelezen.Weer Gaellemuun:

di 23 apr / 23°
8
wo 24 apr 10° / 25°
8
do 25 apr 11° / 21°
7
www.zwartewaterweer.nl

Advertenties:

Foto van de dag:

Advertenties: