MENU
Nieuws plaatsen

Nieuwstip: redactie@gaellemuun.nl |  WeTransfer |       


Woensdag 26 juni 2019 Algemeen:


Spinningmarathon voor Energy4All

Hasselt - De sportieve ambassadeurs van Zwartewaterland Helpt, Albert Flier en Anna van der Breggen, nemen de deelnemers mee op een rit door een muzikaal landschap met opzwepende moderne Dance muziek en oudere bekende popnummers.

Mee doen kan individueel of in teamverband door een fiets te sponsoren met een minimale opbrengst van € 75,– per fiets per zes uur. Dit heeft als voordeel dat je op deze manier het inschrijfgeld, indien wenselijk, kunt delen met je overige teamgenoten en hierdoor ‘laagdrempelig’ een fiets kunt reserveren.Denk je het niet zolang vol te kunnen houden of lukt het niet om een team te vormen. Dan is het ook mogelijk de fiets op willekeurige uren voor € 12,50 per uur te reserveren.

Uiteraard hoeft het niet bij die €75 of €12,50 te blijven. Het is de bedoeling dat jij, en eventueel je teamgenoten, zoveel mogelijk sponsoren gaan zoeken die jouw prestaties kunnen waarderen. Ook weer om het eindbedrag zo hoog mogelijk te doen uitkomen.
Voor opgave zijn er sponsorlijsten verkrijgbaar bij de sportscholen Sportland Hasselt, Wellness Zwartewater en bij De Eendracht in Genemuiden.

Opgave is mogelijk tot uiterlijk 12 januari via het online formulier : KLIK HIER
Dit is een uitdaging voor alle sportieve Zwartewaterlanders, zowel renners als sponsoren, die de stichtingen Energy4All een warm hart toedragen.

Gepubliceerd op maandag 05-11-2018 door Redactie|KN 406 keer gelezen.Weer Gaellemuun:

wo 26 jun 19° / 25°
8
do 27 jun 11° / 21°
9
vr 28 jun 10° / 24°
10
www.zwartewaterweer.nl

Advertenties:

Foto van de dag:

Advertenties: