MENU
Nieuws plaatsen

Nieuwstip: redactie@gaellemuun.nl |  WeTransfer |       


Zaterdag 21 september 2019 Algemeen:


Juust zoekt gitarist, bassist of toetsenist

Opname en montage:Arend van Dijk / Juust

Genemuiden - Juust is op zoek naar een nieuwe muzikant. Ben jij de gitarist, bassist of toetsenist die het leuk vind om bij Juust te komen spelen, laat dan wat van je horen en neem dan contact op met Juust zo lezen we in een promotievideo van de band.

"Na tien samen te hebben gespeeld is al een tijdje geleden de knoop doorgehakt dat Jerry, Martin en Harry andere muzikale dingen gaan doen en het genoeg was en hebben Juust verlaten." zo vertelt drummer Arend van Dijk. "Gerben en ik gaan door met Juust en zijn daardoor opzoek naar nieuwe muzikanten om Juust voort te zetten. Inmiddels is Henk van den End weer terug op het oude nest en vult nu de lege plekken op." aldus Arend. "Wij zijn nu bezig om een nieuwe Cd te maken. Wat met zijn drieën technisch mogelijk is. Maar om live te kunnen spelen willen wij graag weer de band compleet hebben. Dus een nieuwe doorstart nieuwe samenwerking brengt nieuwe ideeën en dat zal de nieuwe Cd dan ook worden met verrassende stijlen en nummers die na tien jaar van de plank komen in een ander jasje." 

Vandaar dat het de laatste maanden is wat stil was rond Juust, maar de band is nog volop in beweging en dus op dit moment druk met het opnemen van een nieuwe CD.

Kijk voor meer informatie op www.juustlive.nl

Gepubliceerd op zaterdag 10-11-2018 door Redactie|KN 551 keer gelezen.Weer Gaellemuun:

za 21 sep / 23°
10
zo 22 sep / 23°
8
ma 23 sep 14° / 19°
6
www.zwartewaterweer.nl

Advertenties:

Foto van de dag:

Advertenties: