MENU
Nieuws plaatsen

Nieuwstip: redactie@gaellemuun.nl |  WeTransfer |       


Vrijdag 24 mei 2019 Algemeen:


HBM biljarttoernooi van start in de Rank

Finale wordt gespeeld door de beste 32 spelers op 24 november

HBM billjartoernooi in de Rank
HBM billjartoernooi in de Rank
foto: Klaas Noordstra

Genemuiden - Op zaterdag 10 november jl. zijn de wedstrijden in de poule-fase van het HBM-toernooi gepeeld. Op 6 biljarttafels werd door 61 biljarters gestreden voor een plekje bij de laatste 32 (16 in de A-poule en 16 in de B-poule) op de Finaledag.

En hoewel er fanatiek werd gestreden was het de sfeer de hele dag ontzettend goed en bleef het een gezellig "samenzijn" van biljarters uit de wijde regio.

Zoals altijd op waren er weer veel hoogtepunten.
Bijvoorbeeld Klaas van den Berg (HZW) die in zijn eerste wedstrijd direct zijn goede vorm liet zien met een serie van 100 caramboles. Of Henk van der Kamp (HZW) die zijn eerste wedstrijd won met zijn persoonlijk hoogste serie ooit (36 caramboles).
En wat te denken van Mirella Jansen (SMR, Hattem) die het bij haar 5e deelname (vorige 4x Van Ingen-toernooi) in de allerlaatste wedstrijd van de dag presteerde om zich voor het eerst te plaatsen voor de finaledag !

En omdat er maar 32 spelers door kunnen moesten er ook weer diverse teleurstellingen worden verwerkt.
In diverse poules eindigden spelers met een gelijk aantal punten, waarbij op basis van het percentage gemaakte caramboles de beslissing viel wie door mocht naar de Finaledag.
Mick Woearbanaran (Werkeren, Zwolle) en Jan Pot (DOS, Hattem) presteerden het zelfs om zowel in punten als in percentage exact gelijk te eindigen. In een onderlinge barrage was het Mick die aan het langste eind trok en zich plaatste voor de Finaledag.

Voor meer info omtrent de wedstrijden op de Finaledag verwijzen wij u naar onze website https://www.biljartvereniging-hzw.nl  .

 

 

 

De uitslagen als afbeeldingen
Gepubliceerd op zaterdag 10-11-2018 door Redactie|KN 1002 keer gelezen.Weer Gaellemuun:

do 25 apr / 20°
6
vr 26 apr 10° / 17°
7
za 27 apr / 13°
6
www.zwartewaterweer.nl

Advertenties:

Foto van de dag:

Advertenties: