MENU
Nieuws plaatsen

Nieuwstip: redactie@gaellemuun.nl |  WeTransfer |       


Zaterdag 21 september 2019 Algemeen:


Check de voorlopige WOZ-waarde van uw bedrijfspand

Zwartewaterland

Genemuiden - In week 46 ontvangen eigenaren van bedrijfspanden een brief in de bus. Wij verzoeken u om de voorlopige WOZ-waarde voor 2019 en de kenmerken van uw bedrijfspand te controleren.

Correcte WOZ-waarde

Een correcte WOZ-waarde is van groot belang. De WOZ-waarde is niet alleen de grondslag voor onroerende zaakbelastingen, maar ook voor waterschapsheffingen en rijksbelastingen zoals de vennootschapsbelasting. De WOZ-waarde is van invloed op de afschrijvingsmogelijkheden.

Waardering

Bedrijfspanden zoals kantoren, winkels en loodsen worden gewaardeerd op de waarde in het economisch verkeer of de gecorrigeerde vervangingswaarde. Bijzondere objecten zoals agrarische bedrijven, schoolgebouwen en sportcomplexen worden via landelijke taxatiewijzers gewaardeerd. Die objecten zijn nu niet in de voormelding betrokken.

Raadplegen

Ga naar www.zwartewaterland.nl/voormelden en beoordeel de voorlopige WOZ-waarde 2019. In de brief staat een inlogcode vermeld. Vul het vragenformulier in, zodat de taxateur beter inzicht heeft in de objectkenmerken, voorzieningen en staat van onderhoud van uw pand. Wij willen graag bezwaar- en beroepsprocedures voorkomen. Daarom geven wij u de gelegenheid vooraf te reageren. Vragen? Neem contact met ons op via 14 038.

Gepubliceerd op woensdag 14-11-2018 door Redactie|KN 496 keer gelezen.Weer Gaellemuun:

za 21 sep / 23°
10
zo 22 sep / 23°
8
ma 23 sep 14° / 19°
6
www.zwartewaterweer.nl

Advertenties:

Foto van de dag:

Advertenties: