MENU
Nieuws plaatsen

Nieuwstip: redactie@gaellemuun.nl |  WeTransfer |       


Zondag 15 september 2019 Algemeen:


Verhoek subsponsor wereldkampioenschap telefoonboekbiljarten

Winnaar telefoonboekbiljarten 2018 Rinus Gerritsen
Winnaar telefoonboekbiljarten 2018 Rinus Gerritsen
foto: Archieffoto: Klaas Noordstra

Genemuiden - Verhoek Europe heeft zich als subsponsor verbonden aan het wereldkampioenschap telefoonboekbiljarten. Eerder werd de firma Reinkemeier uit Duitsland al binnengehaald als hoofdsponsor voor het ongekend populaire evenement. De organisatie is erg blij met de ondersteuning van deze gerenommeerde bedrijven.

Na het contracteren van Reinkemeier lag het voor de hand om ook Verhoek bij het evenement te betrekken. Beide bedrijven werken nauw samen bij de distributie van goederen naar de bouwmarktketens in Duitsland.

Verhoek is met afstand de grootste transporteur op het gebied van vloerbedekking in Duitsland. Reinkemeier beschikt over een eigen wagenpark, maar laat ook veel transport door Verhoek uitvoeren. Daarnaast is het bedrijf uit Rietberg ook leverancier van tapijt, kunstgras, vinyl en karpetten.

Het wereldkampioenschap telefoonboekbiljarten vindt op 23 februari a.s. plaats in “de Rank” in Genemuiden. Er is plaats voor 108 deelnemers. De inschrijving wordt binnenkort gestart en naar verwachting zal het binnen enkele uren volgeboekt zijn.

Gepubliceerd op donderdag 06-12-2018 door Redactie 493 keer gelezen.Weer Gaellemuun:

zo 15 sep / 22°
8
ma 16 sep 12° / 16°
6
di 17 sep / 17°
7
www.zwartewaterweer.nl

Advertenties:

Foto van de dag:

Advertenties: