MENU
Nieuws plaatsen

Nieuwstip: redactie@gaellemuun.nl |  WeTransfer |       


Woensdag 26 juni 2019 Algemeen:


Het weekendweerbericht voor zaterdag 12 januari

Genemuiden - Het is bewolkt met vooral in het oosten af en toe motregen. In de loop van de ochtend bereikt een regenzone het noordwesten. Deze zone trekt zuidoostwaarts en verlaat in de loop van de middag het zuidoosten. Daarachter klaart het soms op en volgen er een aantal buien. De maxima liggen rond 8°C. De wind komt uit zuidwest tot west en wordt boven land matig tot vrij krachtig, aan zee krachtig tot mogelijk hard. In de middag draait de wind naar west tot noordwest.

Komende nacht kan er eerst nog een enkele bui voorkomen. In de loop van de nacht raakt het geheel bewolkt en gaat het vanuit het westen regenen. De minimumtemperatuur ligt rond 6°C. De west tot noordwestenwind wordt matig, aan de kust (vrij) krachtig.

Morgen overdag zijn er perioden met regen. In de loop van de middag trekt de meeste regen weg, maar volgen buien met (zware) windstoten. De maximumtemperatuur komt uit rond 9°C. De westelijke wind neemt toe naar matig tot vrij krachtig. In de kustgebieden en op het IJsselmeer wordt de wind krachtig tot hard, 6-7 Bft, in het noordwestelijk kustgebied mogelijk stormachtig, 8 Bft. Met name bij de buien is er in de loop van de middag en avond kans op zware windstoten tot ca. 80 km/uur, in het noordelijk kustgebied tot ca. 90 km/uur. (Bron: KNMI)

Meer over het weer op onze weerpagina: www.gaellemuun.nl/het_weer

 

Gepubliceerd op zaterdag 12-01-2019 door Redactie|KN 349 keer gelezen.Weer Gaellemuun:

wo 26 jun 19° / 25°
8
do 27 jun 11° / 21°
9
vr 28 jun 10° / 24°
10
www.zwartewaterweer.nl

Advertenties:

Foto van de dag:

Advertenties: