MENU
Nieuws plaatsen

Nieuwstip: redactie@gaellemuun.nl |  WeTransfer |       


Zaterdag 17 augustus 2019 Algemeen:


Forumavond PV de Snelvliegers

Genemuiden - Vrijdagavond 15 februari staat de Forumavond van PV de Snelvliegers aan de Hasselterdijk 7 te Genemuiden weer op de agenda. Komt u ook? Staat de datum al in uw Agenda?

Dit jaar in het forum weer een zeer mooie bezetting:

Benno Kastelein uit Hengelo, een specialist op de marathonvluchten, welke al een aantal Sect/NPO overwinningen behaalde.

Enrico Doldersum uit Almelo, een nog jonge liefhebber welke uitblinkt in het spel met de jonge duiven, met het gevolg vele kopprijzen en diverse kampioenschappen en titels.

Comb Beelen, uit Hierden een vader en zoon combinatie welke in afdeling 8, zeer hard spelen en vele TT noteringen scoren op de midfond/dagfond, en jonge duivenvluchten.

Gerard van den Berg uit IJsselmuiden, al sinds jaar en dag een kampioen op diverse onderdelen, o.a. dit jaar met twee duiven vertegenwoordigd in de sportploeg van Nederland op de Olympiade.

Het forum staat onder leiding van Arjan Beens, welke graag samen met u deze kampioenen wil bevragen over alles wat onze sport en hobby zo mooi maakt. Wat zijn hun geheimen, hoe zien de trainingschema’s eruit, hoe kweken ze hun kampioensduiven, enz.

Naast het forum, hebben we op deze avond o.a. een mooie verloting, en nog een verkoop van een aantal bonnen.

Zet de datum in uw agenda, we hopen u te ontmoeten in Genemuiden half februari.

Namens de wintercommissie PV de Snelvliegers te Genemuiden, Groeten Arjan Beens

Gepubliceerd op donderdag 17-01-2019 door Redactie|KN 724 keer gelezen.Weer Gaellemuun:

za 17 aug 17° / 20°
5
zo 18 aug 15° / 20°
6
ma 19 aug 12° / 21°
7
www.zwartewaterweer.nl

Advertenties:

Foto van de dag:

Advertenties: