MENU
Nieuws plaatsen

Nieuwstip: redactie@gaellemuun.nl |  WeTransfer |       


Zaterdag 17 augustus 2019 Algemeen:


Denk mee over het openbaar groen in Zwartewaterland

Zwartewaterland

Zwartewaterland - We recreëren, ontspannen, bewegen en ontmoeten in het groen. Groen zorgt voor aankleding van wijken, maar is ook belangrijk voor de flora en fauna. De gemeente Zwartewaterland werkt aan een nieuw groenbeleidsplan. In dit plan leggen wij vast wat wij belangrijk vinden op het gebied van groen. Dit willen wij niet alleen doen, maar samen met enthousiaste bewoners! Daarom organiseren wij op woensdagavond 13 februari 2019 een bijeenkomst.

Aan de slag met thema’s zoals groenonderhoud

De bijeenkomst gaat niet persé over het groen in uw straat, maar vooral over het groen op wijk- en dorpsniveau. Wat zijn belangrijke groenstructuren in onze gemeente? Hoe gaan wij om met thema’s als beheer en het groenonderhoud, biodiversiteit en aanpassing aan klimaatverandering? Wij horen graag uw mening over onder andere deze thema’s. Ook andere ideeën en voorstellen over het groen zijn welkom.

Aanmelden en meer informatie

Wilt u met ons meedenken? Dan bent u van harte welkom op de bijeenkomst die wij op 13 februari 2019 organiseren. U kunt zich aanmelden bij mevrouw E. ten Kate, groenregisseur, via e.tenkate@zwartewaterland.nl. Ook voor meer informatie naar aanleiding van dit bericht kunt u contact met haar opnemen.

Gepubliceerd op woensdag 23-01-2019 door Redactie|KN 501 keer gelezen.Weer Gaellemuun:

za 17 aug 17° / 20°
5
zo 18 aug 15° / 20°
6
ma 19 aug 12° / 21°
7
www.zwartewaterweer.nl

Advertenties:

Foto van de dag:

Advertenties: