MENU
Nieuws plaatsen

Nieuwstip: redactie@gaellemuun.nl |  WeTransfer |       


Zaterdag 17 augustus 2019 Algemeen:


Gezocht: verkopers voor Stoepverkoop Genemuiden

Persbericht MVG

MVG Genemuiden

Genemuiden - Middenstands Vereniging Genemuiden (MVG) houdt op zaterdag 16 februari weer de jaarlijkse Stoepverkoop. Particulieren die iets willen verkopen kunnen zich nu aanmelden. Kinderen kunnen gratis hun speelgoed of andere producten verkopen.

Mensen die overbodige huisraad of andere spullen willen verkopen, kunnen hun inschrijfformulier aanvragen via albertflier@hotmail.com Een plek kost slechts vijf euro. Winkeliers die geen MVG-lid zijn kunnen zich voor 25 euro inschrijven.

De Stoepverkoop is ooit ontstaan uit het idee dat winkeliers flink opruimen zodat er weer plaats is voor de nieuwe collecties. Dat levert natuurlijk een dag met topaanbiedingen en mooie acties op. Koopjesjagers uit de hele regio komen daarom graag naar Genemuiden.

De stoepverkoop is in het centrum van Genemuiden. Het parcours loopt van de Westerkade tot aan het einde van de Langestraat. Gratis parkeren kan bijvoorbeeld op het Havenplein. Dat is een uitstekend startpunt voor de koopjesjacht, die van 10.00 tot 14.00 uur duurt.

De stoepverkoop is ook een goede dag om het gevarieerde aanbod aan winkels in Genemuiden te ontdekken. De winkels zijn uiteraard ook na 14.00 uur nog geopend!

Gepubliceerd op zaterdag 02-02-2019 door Redactie 622 keer gelezen.Weer Gaellemuun:

za 17 aug 17° / 20°
5
zo 18 aug 15° / 20°
6
ma 19 aug 12° / 21°
7
www.zwartewaterweer.nl

Advertenties:

Foto van de dag:

Advertenties: