MENU
Nieuws plaatsen

Nieuwstip: redactie@gaellemuun.nl |  WeTransfer |       


Zaterdag 17 augustus 2019 Algemeen:


Zaterdag de grote Stoepverkoop

MVG Genemuiden

Genemuiden - Middenstands Vereniging Genemuiden (MVG) houdt komende zaterdag weer de jaarlijkse Stoepverkoop. Particulieren die iets willen verkopen kunnen zich nog steeds aanmelden. Kinderen kunnen gratis hun speelgoed of andere producten verkopen. Met het weer mooie weer in aantocht lijkt de verkoop op voorhand al geslaagd!

Mensen die overbodige huisraad of andere spullen willen verkopen, kunnen hun inschrijfformulier aanvragen via albertflier@hotmail.com. Een plek kost slechts vijf euro. Winkeliers die geen MVG-lid zijn kunnen zich voor 25 euro inschrijven.

De Stoepverkoop al jarenlang een begrip in Genemuiden. Het evenement is ooit ontstaan uit het idee dat winkeliers flink opruimen zodat er weer plaats is voor de nieuwe collecties. Dat levert natuurlijk een dag met topaanbiedingen en mooie acties op. Koopjesjagers uit de hele regio komen daarom graag naar Genemuiden.

De stoepverkoop is in het centrum van Genemuiden. Het parcours loopt van de Westerkade tot aan het einde van de Langestraat. De stoepverkopers zijn tussen 10.00 en 14.00 uur actief. De winkels zijn uiteraard ook na 14.00 uur nog geopend!

Gepubliceerd op woensdag 13-02-2019 door Redactie 454 keer gelezen.Weer Gaellemuun:

za 17 aug 17° / 21°
5
zo 18 aug 15° / 20°
6
ma 19 aug 12° / 21°
7
www.zwartewaterweer.nl

Advertenties:

Foto van de dag:

Advertenties: