MENU
Nieuws plaatsen

Nieuwstip: redactie@gaellemuun.nl |  WeTransfer |       


Zaterdag 17 augustus 2019 Algemeen:


’tOlde Staduus de hele dag open tijdens stoepverkoop

tOlde staduus

Genemuiden - Aanstaande zaterdag 16 februari is tijdens de jaarlijkse stoepverkoop ook ’t Olde Staduus de hele dag open van 10.00 tot 16.00 uur. Kom eens langs om t winkeltje met haar producten te bekijken.

U kunt de baksels van Philadelphia als brok, boterkoek en kokosmakronen meenemen naar huis lekker voor t weekend. De heerlijke advocaat van de fam. Altena is volop voorradig. We zijn er trots op dat wij hun advocaat mogen verkopen.

En niet te vergeten om voor de (klein)kinderen een Gaellemuniger Paaseiernetje te kopen, dan vist u tegen Pasen niet achter het “eiernetje”. De thematafel staat tot de Pasentijd in het thema van steigerhout. Er zijn o.a. veel presenteer planken te koop, maar ook kunnen bestellingen worden opgegeven. Ook de leuke mini plankjes met Paasversieringen zijn verkrijgbaar. Thee en sommige chocola producten en de laatste kaarten van Floris zijn afgeprijsd.

Lia Bos zorgt momenteel voor een constante vernieuwing van haar kaarten. € 10,00 voor 11 kaarten, hartstikke goedkoop.

Dit weekend, kunt u voor het laatst de expositie mevrouw M. van der Spek – Visscher bezichtigen. Er is veel belangstelling geweest voor haar aquarellen en acrylschilderijen, maak nog van de gelegenheid gebruik om te komen kijken, kan nu nog. In de eerste week van maart wordt het expo stokje overgenomen door de schilders club uit de Meente, die o.l.v. staat van mevrouw M. Post – Eenkhoorn.

Dan willen wij u nog attenderen op NL DOET. ’t Olde Staduus doet mee op vrijdag 15 maart van 9.00 – 13.30 uur. Om half negen staat de koffie klaar in de hal boven. We gaan verschillende klussen doen.

Bezig met het groen rondom het gebouw, schoonmaakklusjes in het gebouw die blijven liggen aan pakken en ook kunt u mee helpen met het maken van creatieve producten voor verkoop in de winkel.

Een zeer divers aanbod. Van harte welkom om mee te doen. We sluiten de dag af met een lunch. Aanmelden kan via 038 – 8200346 of 06 22037035 of per mail via info@toldestaduus.nl.

U kunt deze dag van de gelegenheid gebruik maken en binnenlopen om de wekelijkse evenementenkalender van TIP te bekijken. Deze wordt wekelijks vernieuwd en opgehangen op het publicatiebord in de hal. Handig voor data planning van evenementen Er zijn wel eens weekenden met heel veel evenementen. Aan de ene kant prachtig met voor “elk wat wils”, maar soms kan betere afstemming helpen met meer bezoekers of deelnemers. Het is ook mogelijk om uw evenementen tijdig aan te melden bij TIP via mailadres hoekman-fuite@planet.nl. Meer info nodig, maar gebruik van genoemde telefoonnummers.

Gepubliceerd op donderdag 14-02-2019 door Redactie|KN 372 keer gelezen.Weer Gaellemuun:

za 17 aug 17° / 21°
5
zo 18 aug 15° / 20°
6
ma 19 aug 12° / 21°
7
www.zwartewaterweer.nl

Advertenties:

Foto van de dag:

Advertenties: