MENU
Nieuws plaatsen

Nieuwstip: redactie@gaellemuun.nl |  WeTransfer |       


Vrijdag 5 juni 2020 Algemeen:


9e Editie van dé wedstrijd van het jaar!

Zaterdag 18 mei, aanvang 12 uur: ‘De Oldstars van het 9e’ vs ‘mensen met een beperking.’

Genemuiden - De mooiste wedstrijd van het jaar komt er weer aan: ‘De Oldstars van het 9e’ vs ‘mensen met een beperking.’ Dit wordt alweer de 9e editie van deze succesformule. De spelers, verzorging en toeschouwers kijken alweer reikhalzend uit naar zaterdag 18 mei! Bij deze zijn jullie natuurlijk allen ook van harte uitgenodigd voor dit mooie feest.

Het goede doel waar dit jaar voor wordt gevoetbald is: ‘Stichting Refilwe’. Voor de meeste onder jullie al wel een bekend doel, maar mocht je dit nog niet kennen, neem gerust eens een kijkje op www.refilwe.nl om te zien wat voor werk er allemaal in Nederland en Zuid Afrika wordt verzet.

Ook dit jaar is er weer een grote verloting met schitterende prijzen waaronder een reischeque t.w.v. € 500,-, een BBQ en nog veel meer! Dit jaar is er de mogelijkheid om loten voor deze verloting online te kopen, handig! Hoe doe je dat? Stuur een mail naar info@refilwe.nl (of whatsapp naar 0641858901) met het aantal loten, vermeld hierin de (bedrijfs)gegevens bij waar de kwitantie naar toe kan en de loten worden per mail naar je toegestuurd. Na de verloting zal er een lijst met winnende loten worden verstuurd (natuurlijk komen de loten verkopers ook nog langs in het sponsorhome op 18 mei).

Gepubliceerd op donderdag 09-05-2019 door Redactie|KN 548 keer gelezen.Weer Gaellemuun:

vr 05 jun / 12°
3
za 06 jun / 16°
6
zo 07 jun 10° / 17°
5
www.zwartewaterweer.nl

Advertenties:

Foto van de dag:

Advertenties: