MENU
Nieuws plaatsen

Nieuwstip: redactie@gaellemuun.nl |  WeTransfer |       


Zaterdag 21 september 2019 Algemeen:


MAF-ontmoetingsdag pilotengezin familie Paas op 22 juni.

Genemuiden - Zaterdag 22 Juni is er de MAF-ONTMOETINGSDAG. Graag wil het MAF thuisfrontcommissie van de familie Paas u benaderen voor iets anders dan bv de kledingwinkel, of diverse andere acties zoals de stroopwafelverkoop.

MAF-piloot Arjan Paas en zijn gezin, waarvoor de opbrengst van alle activiteiten steeds bestemd is, zijn namelijk met verlof in Nederland.

Arjan en Aartje zouden het leuk vinden om u op een ontspannen en gezellige manier te ontmoeten en u te vertellen over hun werk in Liberia en u alvast iets te laten zien van het land waarnaar ze na het verlof hopen te gaan: Papoea Nieuw Guinea (kortweg PNG)

Daarom is er een ontmoetingsmiddag georganiseerd voor iedereen in de die het pilotengezin zou willen ontmoeten en/of graag kennis wil maken met de MAF

Het belooft een gezellige middag te worden voor het hele gezin. De kinderen kunnen genieten van het springkussen, ze kunnen zich laten schminken of kijken naar de vliegtuigjes van de modelvliegclub die demonstraties geeft. En verder kunnen ze zich vermaken met sport en spel.

Maar hoogtepunt van de middag zal zijn de presentatie die Arjan en Aartje geven en natuurlijk de ontmoeting met andere MAF-vrienden. Ook is er vanzelfsprekend een kledingkraam met de voor MAF gebruikelijke spotgoedkope kleding van de beste kwaliteit.

In de bijlage vindt u de poster waar verdere gegevens op staan.

De TFC (ThuisFrontCommissie van fam. Paas) nodigt u van harte uit om op 22 juni tussen 15.00 uur en 19.00 uur een gratis bezoek te brengen aan de ontmoetingsmiddag. Weidevol Oppen Swolle 23

Er is gratis parkeer gelegenheid genoeg en voor een kleine vergoeding (tbv fam.Paas) kunt u eten en drinken kopen.

Zie ook www.MAF.nl/paas

Gepubliceerd op donderdag 13-06-2019 door Redactie|KN 300 keer gelezen.Weer Gaellemuun:

za 21 sep / 23°
10
zo 22 sep / 23°
8
ma 23 sep 14° / 19°
6
www.zwartewaterweer.nl

Advertenties:

Foto van de dag:

Advertenties: