MENU
Nieuws plaatsen

Nieuwstip: redactie@gaellemuun.nl |  WeTransfer |       


Zondag 27 september 2020 Algemeen:


Nieuwe locatie Leger des Heils officieel geopend

Nieuwstraat 35 is de nieuwe 'plek van ont-moeten'.

foto: Klaas Noordstra

Genemuiden - Vanmiddag is de nieuwe locatie van het Leger des Heils door Burgemeester Bilder samen met de landelijk leider van het leger commissioner Hannelise Tvedt officieel geopend.

Er waren veel mensen op de opening afgekomen. Onder het genot van een hapje en een drankje konden zij het nieuwe pand uitgebreid bekijken voor zover dat wegens de grote drukte mogelijk was.

De voormalige winkel in schildersbenodigdheden is onherkenbaar veranderd. Het is een mooie lichte ruimte geworden waar men diensten kan houden, maar ook kleding word ingezameld en verkocht.

Het Leger des Heils is flink gegroeid in Genemuiden. Het pand aan de Kruisstraat was daarom te klein geworden. Burgemeester Bilder benadrukte het belang van de aanwezigheid van het Leger des Heils in zijn toespraak. Voor mensen die om wat voor reden dan ook behoefte aan steun hebben een plek om heen te gaan zo zei hij.

Bilder opende samen met commissioner Hannelise Tvedt het pand door een bank te onthullen die voor het pand staat. Op de bank staat de op meedere manieren uit te leggen tekst "Dit is een plek van ont-moeten"

 

Gepubliceerd op woensdag 19-06-2019 door Redactie|KN 1829 keer gelezen.Weer Gaellemuun:

zo 27 sep 12° / 16°
6
ma 28 sep 12° / 19°
6
di 29 sep 13° / 18°
6
www.zwartewaterweer.nl

Advertenties:

Foto van de dag:

Advertenties: