MENU
Nieuws plaatsen

Nieuwstip: redactie@gaellemuun.nl |  WeTransfer |       


Dinsdag 15 oktober 2019 Algemeen:


S.O.W. zendmarathon vanuit de manege

Genemuiden - Het was nog vroeg op de avond, maar de stemming zat er al goed in, zowel bij de dj's als bij de vele bezoekers. Wat een gezelligheid! Drie dagen lang organiseert piratenstation S.O.W. (Stoute Ondeugende Woestelingen) een zendmarathon vanuit de manege van de Zwartewaterruiters in Genemuiden en vandaag was de tweede dag.

De dj's draaien met name Nederlandstalige muziek en hebben de keuze uit duizenden vinyl singles, die ze door de jaren heen hebben verzameld. Dit soort muziek is doorgaans niet op de 'normale' Nederlandse radiostations te horen, meestal alleen op de piratenzenders. Heel af en toe klinkt er een buitenlands nummer, Duits, Engels of Frans, maar uiteraard wel muziek van hetzelfde genre.

Het is natuurlijk al lang geen echte piratenzender meer, de jongens hebben een zendvergunning en een radiofrequentie toegewezen gekregen om deze zendmarathon in de lucht te krijgen.

De zendmarathon is overigens te beluisteren op 107.8 FM of www.geheimezender.com, maar het is nog veel leuker om langs te gaan, in het echt te kijken naar het werk van de radio dj's en natuurlijk de sfeer te proeven.

Er kunnen zelfs verzoeknummers worden aangevraagd. Dit kan via nummer 06-11 269 269.

Gepubliceerd op vrijdag 05-07-2019 door Aline Mateboer 1739 keer gelezen.Weer Gaellemuun:

di 15 okt 13° / 18°
6
wo 16 okt 11° / 16°
6
do 17 okt 12° / 16°
7
www.zwartewaterweer.nl

Advertenties:

Foto van de dag:

Advertenties: