MENU
Nieuws plaatsen

Nieuwstip: redactie@gaellemuun.nl |  WeTransfer |       


Donderdag 3 december 2020 Algemeen:


De Vind ik leuk workshops nu op een nieuwe locatie!

Genemuiden - "Eindelijk is er nu een workshoplocatie die past bij de sfeer van 'Vind ik leuk'. In samenwerking met Buitenbosch, die het pand in de oude smederij hebben omgetoverd tot een prachtige ruimte waar mensen een kopje koffie kunnen drinken of een broodje kunnen eten. De ruimte is ook geschikt voor het geven van workshops. En Vind ik leuk vindt dat een heel goed plan!"  zo meld Margriet Eenkhoorn op haar website.

"We gaan verschillende bakworkshops geven. Zoals 'Heel Genemuiden bakt', de slof of 'Heel Genemuiden bakt', de hazelinotaart. Ook de voor velen al bekende workshop 'Koeken bakken'. Voor mensen die deze workshop al hebben gedaan hebben we nu ook een nieuwere versie gemaakt. De bekende basiskoek maar dan met nieuwe smaken." aldus Margriet.

De workshops zijn geschikt voor min. 8 tot max. 10 pers. (u kunt zich individueel opgeven) Ook vrijgezellen/bedrijfsfeesten of grotere groepen kunnen bij ons terecht.

De eerste workshop staat gepland voor donderdag 19 september 2019.

Voor meer datums en informatie, kijk onder de kopjes workshops of workshops voor vrijgezellen/bedrijfsfeest of groepen

Mailen of bellen mag ook: vindikleuk@kpnmail.nl of 06-15397164

Vanaf 18 september is er de mogelijkheid om een workshop in combinatie met een heerlijke lunch of high tea van Buitenbosch te doen.

Gepubliceerd op zaterdag 13-07-2019 door Redactie|KN 687 keer gelezen.Weer Gaellemuun:

do 03 dec /
6
vr 04 dec /
6
za 05 dec /
7
www.zwartewaterweer.nl

Advertenties:

Foto van de dag:

Advertenties: