MENU
Nieuws plaatsen

Nieuwstip: redactie@gaellemuun.nl |  WeTransfer |       


Vrijdag 13 december 2019 Algemeen:


Open dagen van der Sluis Agri in Ens

Het nieuwe pand in Ens
Het nieuwe pand in Ens

Ens - Van der Sluis Agri, vestiging Ens, is verhuisd naar het nieuwe pand aan de Oogstveld in Ens. Op vrijdag 26 juli van 10.00 uur tot 22.00 uur en zaterdag 27 juli van 10.00 uur tot 16.00 uur houden ze open huis voor iedereen. Jong en oud is van harte welkom.

Tijdens de open dagen is er van alles te beleven. Er vindt een Deutz Fahr Roadshow plaats, waar je met diverse tractoren kan proefrijden. Daarnaast zijn er demonstraties met Kuhn en Rauch machines en worden er materialen van leveranciers Jako en Bobcat geshowd. Bijzonder is dat er ook eigen geproduceerde en ontwikkelde machines door Van der Sluis worden getoond, zoals een compoststrooier in de glastuinbouw en zelfrijdende wiedbedden. Uiteraard is er ook aan de kinderen gedacht en is er voor iedere bezoeker een leuke attentie.

Voor de nieuwbouw is qua locatie gekozen voor het industrieterrein van Ens gelegen aan de rijksweg N50. Op een hoeklocatie van circa 3000m2 is het nieuwe pand gerealiseerd. “Dankzij onze ervaringen en door input van een ieder is er een praktisch pand ontstaan, waarin efficiënt en ergonomisch gewerkt kan worden”, aldus bedrijfsleider Ronnie Lassche. Van der Sluis Agri in Ens richt zich voornamelijk op grondbewerkingsmachines voor de akkerbouw, machines voor de veehouderij zoals voederwinning en bemestingsapparatuur en daarnaast richten ze zich op verreikers en grondverzetmachines.

Ruim één jaar geleden startte Van der Sluis Agri in Ens door een samenwerking en overnametraject met Landbouwservice Ens. Afgelopen mei werd met Landbouwmechanisatiebedrijf M. Kroes uit Kuinre een zelfde traject doorlopen. Vanaf eind 2019 worden ook de bedrijfsactiviteiten vanuit Kuinre voortgezet in Ens.

Adres:

Oogstveld 18

8307 DV Ens

www.vd-sluis.nl

Gepubliceerd op maandag 15-07-2019 door Redactie|KN 552 keer gelezen.Weer Gaellemuun:

vr 13 dec /
6
za 14 dec /
6
zo 15 dec /
7
www.zwartewaterweer.nl

Advertenties:

Foto van de dag:

Advertenties: