MENU
Nieuws plaatsen

Nieuwstip: redactie@gaellemuun.nl |  WeTransfer |       


Woensdag 8 april 2020 Algemeen:


De Nationale Duurzame Huizen Route in Zwartewaterland

Zwartewaterland

Genemuiden - ​Bent u op zoek naar informatie over duurzame en energiebesparende maatregelen voor uw woning? Een goed moment om u te oriënteren is de Nationale Duurzame Huizen Route op 2 en 9 november 2019. Gastvrije huiseigenaren stellen hun duurzame huis open voor geïnteresseerde bezoekers. Ook huiseigenaren uit onze regio/stad/dorp doen mee.

Een unieke mogelijkheid om een grote variatie aan woningen en maatregelen te bekijken en de woonverhalen van de bewoners uit de eerste hand te horen. Schrijf u in voor een bezoek via www.duurzamehuizenroute.nl. Vanwege de grote belangstelling is vroeg inschrijven een aanrader. Want vol is vol.

Doe ook mee en vertel uw verhaal

Tijdens de Nationale Duurzame Huizen Route geven honderden enthousiaste energiebespaarders een kijkje in de keuken van hun duurzame woning. Er is vaak veel uitzoekwerk aan vooraf gegaan. Heeft u een duurzaam woonverhaal en vindt u het leuk om inwoners uit gemeente Zwartewaterland op weg te helpen met uw ervaring en tips? Meld uw woning aan op www.duurzamehuizenroute.nl/zwartewaterland . Ook als u net bent begonnen met het nemen van maatregelen kunt u meedoen aan de Duurzame Huizen Route.

Gepubliceerd op vrijdag 06-09-2019 door Redactie|KN 309 keer gelezen.Weer Gaellemuun:

wo 08 apr / 23°
9
do 09 apr / 19°
8
vr 10 apr / 18°
9
www.zwartewaterweer.nl

Advertenties:

Foto van de dag:

Advertenties: