MENU
Nieuws plaatsen

Nieuwstip: redactie@gaellemuun.nl |  WeTransfer |       


Maandag 6 juli 2020 Algemeen:


Darten tegen A.L.S. bij Dartclub Genemuiden

Eric Eenkhoorn organiseerde bedrijventoernooi om geld in te zamelen voor het goede doel.

In rap tempo worden de pijljes in het bord gegooid.
In rap tempo worden de pijljes in het bord gegooid.
foto: Klaas Noordstra

Genemuiden - Omdat bij zijn schoonvader A.L.S. is geconstateerd en hij graag iets wilde doen om die ziekte te bestrijden organiseerde Mede-oprichter van de DCG Eric Eenkhoorn een bedrijventoernooi om geld in te zamelen.

De opbrengst van dit toernooi komt volledig ten goede van de Stichting ALS Nederland. Eenkhoorn is tevreden over de deelname. 24 teams hebben zich aangemeld. "Meer kunnen er ook niet mee doen" zo verteld hij. "De ruimte voor meer is er gewoon niet." Het is inderdaad vol en druk in het clubgebouw van de Dartclub als ik hem spreek.

Naast het darten, is er ook een grote verloting die geld in het laadje moet brengen. De opbrengst is aan het begin van de avond al zeker 6100 euro zo verteld Enkhoorn trots. Hij hoopt tussen de 8000 en 9000 euro uit te komen. Er is veel door Genemuider bedrijven gesponsord: Geld maar ook de prijzen voor de verloting. Update: Op zaterdag maakt Eric via Facebook bekend dat hij meer dan 10.000 euro heeft opgehaald.

Zondag doet Eenkhoorn ook nog een duit in het zakje door meet te doen aan de Amsterdag Cityswim. Ook daarmee hoopt hij geld op te halen voor de bestrijding van ALS.

 

Gepubliceerd op vrijdag 06-09-2019 door Redactie|KN 1718 keer gelezen.Weer Gaellemuun:

zo 05 jul 17° / 22°
5
ma 06 jul 12° / 18°
6
di 07 jul / 19°
7
www.zwartewaterweer.nl

Advertenties:

Foto van de dag:

Advertenties: