MENU
Nieuws plaatsen

Nieuwstip: redactie@gaellemuun.nl |  WeTransfer |       


Zaterdag 22 februari 2020 Algemeen:


Eerbetoon aan Mathieu van der Poel door 'Volle Bak'

foto: Aline Mateboer

Genemuiden - Vanavond werd bij STG De Eendracht het nummer 'Mathieu van der Poel' gepresenteerd van de gelegenheidsgroep ‘Volle Bak’. 

Wim Rietman, een enorme fan van Mathieu van der Poel wil met dit nummer een eerbetoon brengen aan deze buitengewone wielrenner, die schittert in zowel het veldrijden, als ook op de weg en het mountainbiken.

Hij bracht een aantal bevriende muzikanten uit Genemuiden, Hasselt en Kampen bij elkaar (Jerry Hoekman, Harry van Rees, Martin Bakker, Gerben Beens, Henri Bredewold, Robert Mulder en Jan Willem Pennink) en samen maakten ze dit nummer op de melodie van ‘Twisting by the Pool’ van de Dire Straits. De tekst is geschreven door Wim Rietman.

Er waren ruim 60 belangstellenden die eigenlijk hadden gehoopt dat de mannen het nummer live ten gehore zouden brengen, maar helaas moesten we het doen met een videopresentatie. Ook initiatiefnemer Wim Rietman liet zelf verstek gaan.

Het nummer was vandaag al op de radio te horen: https://www.nporadio5.nl/gemist/audio/363487/volle-bak-maakt-lied-voor-matthieu-van-der-poel

 

De officiële videoclip
Opname en montage:Roelof Jan Wentink en David Van Der Toorn
Gepubliceerd op donderdag 12-09-2019 door Aline Mateboer 908 keer gelezen.Weer Gaellemuun:

za 22 feb / 11°
4
zo 23 feb / 10°
4
ma 24 feb / 11°
5
www.zwartewaterweer.nl

Advertenties:

Foto van de dag:

Advertenties: