MENU
Nieuws plaatsen

Nieuwstip: redactie@gaellemuun.nl |  WeTransfer |       


Woensdag 8 april 2020 Algemeen:


KICK OFF 2019 je was weer geweldig!!

Roosbergsports kijkt tevreden terug op een mooie sportieve avond.

Kick Off in d'Overtoom
Kick Off in d'Overtoom
foto: Jannes van den Berg

Genemuiden - "We kijken weer terug op een geslaagde avond. We hebben jong en oud zien genieten. Ze hebben kunnen kennis maken met verschillende soorten sporten. En daar doe je het voor." zo laat Siemone Roosberg weten.  "Wij van Roosbergsports vinden het belangrijk dat mensen bewegen. En dit is dan ook zo'n avond waar we graag aan deelnemen."

"Binnenkort is er weer ''KIES JE SPORT'', en dan is het ook weer mogelijk dat kinderen kunnen deelnemen aan verschillende sporten. Helaas doet dit jaar Genemuiden niet mee omdat er zich niet genoeg verenigingen hebben aangemeld. (Verenigingen laat dat volgend jaar anders zijn) Dit vinden we erg jammer. We zijn dan ook blij dat de KICK OFF veel jonge bezoekers heeft gehad."

"Dit was alweer de 3de keer dat we de Kick Off organiseren met Maaike en Eddy van d'Overtoom en de ander verenigingen." vervolgt Siemone. "Wethouder Knol en Slingerland hebben een korte toelichting gegeven want we zijn nu een JOGG Gemeente, jongeren Op Gezond Gewicht. Dit geldt natuurlijk ook voor de volwassen. Wethouder Knol is dan ook even lekker gaan Kickboksen met Meneer Slingerland. En dat hebben ze heel goed gedaan."

De Albert Hein zorgde voor een gezonde snack op tafel, hiervoor hartelijk dank Bart Knap. Hier werd lekker van gesnoept!

We willen ieder danken op wat voor manier je ook hebt deel genomen aan deze avond. Het was weer geweldig!

Gepubliceerd op maandag 16-09-2019 door Redactie|KN 867 keer gelezen.Weer Gaellemuun:

wo 08 apr / 23°
9
do 09 apr / 18°
8
vr 10 apr / 17°
9
www.zwartewaterweer.nl

Advertenties:

Foto van de dag:

Advertenties: