MENU
Nieuws plaatsen

Nieuwstip: redactie@gaellemuun.nl |  WeTransfer |       


Donderdag 2 juli 2020 Algemeen:


Informatieavond Navaliaburcht outdoorsports

Activiteiten als o.a. dodgebow, kanovaren, klimwand, en urban BMX zijn straks te vinden in Genemuiden.

Genemuiden - Navaliaburcht outdoorsports houdt maandag 7 oktober van 19.30 tot 21.00 uur een inloopavond in het clubgebouw van 't Eerste Wittien aan de prins Clausstraat 2a te Genemuiden. Deze is bedoeld voor buurtbewoners en belangstellenden en gaat over de realisatie van een trainingslocatie voor o.a. obstacle- en survivalrun, bootcamp en boogschieten. 

"We zijn een stap verder in het realiseren van een unieke trainingslocatie voor o.a bootcamp, obstacle- en survivalrun", aldus de initiatiefnemers. "Na jaren van zoeken naar een geschikte locatie hebben we toestemming van de gemeente om op de huidige BMX-baan onze droom uit te laten komen. Je moet denken aan een soort Apenkooi XXL waar jeugd en ouderen uitdagend in de buitenlucht kunnen sporten en bewegen. Op een afgesloten veilige plaats, omringd door een groene natuurlijke afrastering, kunnen ze bewegen voor het goede doel." 

Op 7 oktober willen de initiatiefnemers hier meer over vertellen. Ook zijn zij benieuwd naar de mening van aanwezigen. Verdere informatie volgt via de Facebook-en instagram pagina van Navaliaburcht outdoorsports. Zij doen ook mee met de Rabo ClubSupport en vraagt steun voor de realisatie van het project door uw stem uit te brengen.

Gepubliceerd op woensdag 02-10-2019 door Redactie 572 keer gelezen.Weer Gaellemuun:

do 02 jul 14° / 21°
6
vr 03 jul 12° / 21°
6
za 04 jul 16° / 20°
4
www.zwartewaterweer.nl

Advertenties:

Foto van de dag:

Advertenties: