MENU
Nieuws plaatsen

Nieuwstip: redactie@gaellemuun.nl |  WeTransfer |       


Maandag 1 juni 2020 Algemeen:


HSV organiseert roofviswedstrijd voor de jeugd.

Genemuiden - Op zaterdag 9 november is weer de jaarlijkse roofviswedstrijd voor de jeugd van Genemuiden in de binnenhaven. Het inschrijven is om 13.00 uur en het vissen begint om 13.30 uur en om 15.00 uur is het einde viswedstrijd.

De kinderen krijgen bij de inschrijving een fel oranje hesje met daarop een nummer, dat voor hun veiligheid en puntentelling. De kinderen die geen werphengel hebben kunnen er een lenen van de visvereniging. Niet vergeten een emmertje mee te nemen .

Er wordt dan gevist op baars, grondel, pos, roofblei, snoekbaars en snoek . Er mag die middag alleen met een werphengeltje gevist worden het aas bestaat uit wormen en allerlei soorten kunstaas.

Tevens wordt er in twee klassen gevist klasse A: 6jaar t/m 9 jaar B: 10 t/m 14 jaar de punten telling is als volgt voor de baars, grondel en pos 1 punt, baars boven 15 cm 3 punt, snoekbaars 5 punt en snoeken roofblei 10punt. Dus is de gene die de meeste punten punten bij elkaar heeft gevist in zijn of haar klasse de winnaar en wint de hoofdprijs een mooie spinhengel.. Maar zoals elk jaar is er voor iedere deelnemer(ster) een leuk prijsje te winnen.

Na de viswedstrijd is er voor alle kinderen in de kantine van de ijsbaan warme chocomel of een frikandel waarna de prijsuitreiking plaatsvindt.

Die kinderen die mee willen doen kunnen zich opgeven via de mail hsvhetzwartewater@gmail.com.

Graag je naam en leeftijd vermelden. Wil je een werphengeltje lenen dit graag vermelden.

Jeugd coördinator Paul van der Ploeg.

Gepubliceerd op vrijdag 18-10-2019 door Redactie|KN 654 keer gelezen.Weer Gaellemuun:

ma 01 jun 10° / 24°
9
di 02 jun 11° / 27°
9
wo 03 jun 13° / 24°
7
www.zwartewaterweer.nl

Advertenties:

Foto van de dag:

Advertenties: