MENU
Nieuws plaatsen

Nieuwstip: redactie@gaellemuun.nl |  WeTransfer |       


Zondag 20 september 2020 Algemeen:

Genemuiden - Na het verlies vorige week tegen AZSV heeft Sportclub Genemuiden weer snel orde op zaken gesteld, het won op eigen veld met 2-0 van koploper SDC Putten. Al binnen het kwartier lag de eerste bal voor Sportclub Genemuiden in het net. Omar Kavak scoorde met een fraaie diagonale schuiver op aangeven van Rens van Benthem. Ver in de 2e helft wist Sportclub Genemuiden deze score verder uit te bouwen, Jur van Dalfsen gaf met een hakje het laatste zetje tegen de bal. Doelman Martin van Barneveld was het zicht op de bal totaal kwijt en zag de bal over zich heen in het doel verdwijnen.

Gepubliceerd op zaterdag 19-09-2020 door Redactie|KN
Wie zet de snelste tijd neer in een Formule 1 wagen?

Tevens hulp en advies over glasvezel

Genemuiden - Vandaag zaterdag 19 september van 10.00 tot 16.00 uur kan je op het Havenplein in Genemuiden racen op een Formule 1 race- simulator. Tevens is het mogelijk om meer informatie te krijgen over en je aan te melden voor glasvezel.

Gepubliceerd op zaterdag 19-09-2020 door Redactie|KN
Hasselt - De Vaartweg in Hasselt gaat twee avonden/nachten dicht voor doorgaand verkeer in verband met asfalteringswerkzaamheden. De spoorvorming in de rijbanen wordt hersteld. Het gaat om de kruising Vaartweg/Telvorenstraat/burgemeester Malcorpslaan. De werkzaamheden vinden plaats op 24, 25 en 26 september.

Gepubliceerd op donderdag 17-09-2020 door Redactie|KN


Wie zet de snelste tijd neer in een Formule 1 wagen?

Tevens hulp en advies over glasvezel

Genemuiden - Zaterdag 19 september van 10.00 tot 16.00 uur vindt in Hasselt, Zwartsluis, Genemuiden en IJsselmuiden een inschrijfdag plaats. Tijdens deze dag staan op iedere locatie Formule 1 race- simulatoren. Deelnemers maken hiermee kans op een exclusieve race-experience op circuit Zandvoort. Ook zijn er lokale verkopers aanwezig om vragen te beantwoorden en te helpen bij de aanmelding voor glasvezel.

Gepubliceerd op woensdag 16-09-2020 door Redactie|KN


Appelsap, stoofperen en meer te koop op de parkeerplaats van de Albert Heijn.

Pieperhoeve verkoopt biologische producten van eigen makelei.

Genemuiden - Al gelijk om 10 uur komt de verkoop goed op gang. Klanten van de Albert Heijn lopen ook even bij het stalletje van de Pieperhoeve langs en nemen wat mee van die heerlijke producten die worden verkocht.

Gepubliceerd op woensdag 16-09-2020 door Redactie|KN


Kampen - Het kan niemand ontgaan zijn: de grote brand die vluchtelingenkamp Moria op het Griekse eiland Lesbos geheel in de as legde. Vele duizenden vluchtelingen die daar verbleven, raakten daardoor – opnieuw – alles kwijt. Ze leven op straat en de toekomst is onzeker. Met de winter voor de deur staat hen een buitengewoon zware tijd te wachten.

Gepubliceerd op woensdag 16-09-2020 door Redactie|KN


In Zwartewaterland 3 Corona besmettingen

Aantal besmette personen neemt in Nederland flink toe.

Genemuiden - Volgens het RIVM is het aantal besmette personen in Nederland flink gestegen. Ook on onze regio steeds meer besmettingen. In zowel Overijssel, Gelderland als Flevoland zijn er meer nieuwe besmettingen geconstateerd.

Gepubliceerd op dinsdag 15-09-2020 door Redactie|KN


Eerste ANWB-informatiebord geplaatst.

Overige borden worden ook deze week geplaatst.

Plaatsing van het informatiebord
foto: Roel Akkerman (breman.net)

Genemuiden - De Adviesgroep ANWB-informatieborden Zwartewaterland heeft zich de afgelopen tijd ingezet voor het aanbrengen van ANWB-informatieborden op tal van woningen, gebouwen en locaties in de kernen Genemuiden, Hasselt en Zwartsluis.

Gepubliceerd op dinsdag 15-09-2020 door Redactie|KN


Stop laden artikelen

Weer Gaellemuun:

zo 20 sep / 22°
10
ma 21 sep / 23°
10
di 22 sep / 23°
9
www.zwartewaterweer.nl

Advertenties:

Foto van de dag:

Advertenties: