MENU
Nieuws plaatsen

Nieuwstip: redactie@gaellemuun.nl |  WeTransfer |       


Donderdag 18 oktober 2018 Algemeen:

Genemuiden - Wij, het familie Heldoornkoor vinden het leuk om te zingen en het mooiste is dat we allemaal familie zijn.
1 keer in de maand repeteren we in de Driester aan de Kamperzeedijk en verder gaan we graag naar ouderen om voor en met hen te zingen, de ouderen mensen genieten hier van.....en wij niet minder.

Gepubliceerd op woensdag 17-10-2018 door Redactie|KN


Dick Visserman nieuwe voorzitter CDA afdeling Zwartewaterland.

Egbert Knoeff geeft voorzittershamer door

Genemuiden - Tijdens de ledenvergadering, op 16 oktober, van het CDA Zwartewaterland heeft Egbert Knoeff het voorzitterschap overgedragen aan Dick Visserman. Egbert was sinds 2013 voorzitter en voorheen onder andere lid van Provinciale Staten in Overijssel. Na een terugblik op zijn periode als voorzitter van het CDA Zwartewaterland bedankte Egbert het bestuur, de fractie en de leden voor de plezierige samenwerking in de afgelopen periode. Het CDA bedankt Egbert voor zijn tomeloze inzet voor het CDA.

Gepubliceerd op woensdag 17-10-2018 door Redactie
Genemuiden - In de periode van 22 oktober 2018 tot en met 8 november 2018 vinden in de Sisalstraat diverse herstraatwerkzaamheden plaats. De werkzaamheden omvatten het opnemen en opnieuw straten van de bestaande verhardingen en kantopsluitingen, inclusief het aanbrengen van een funderingslaag. De werkzaamheden worden aaneengesloten uitgevoerd.

Gepubliceerd op woensdag 17-10-2018 door Redactie|KN


Genemuiden - Zelden is het in Genemuiden zo zonnig geweest tijdens de Biestemerk, de jaarmarkt op de derde dinsdag in oktober. Waar het meestal guur en herfstachtig weer is, en sommige oudere inwoners zich nog sneeuwbuien kunnen herinneren, stijgt het kwik tot bijna 25 graden. Maar de traditionele snert blijft.

Gepubliceerd op woensdag 17-10-2018 door Redactie|KN
Stop laden artikelen

Weer Gaellemuun:

do 18 okt 10° / 17°
7
vr 19 okt / 15°
9
za 20 okt / 16°
8
www.zwartewaterweer.nl

Advertenties:

Foto van de dag:

Advertenties: