MENU
Nieuws plaatsen

Nieuwstip: redactie@gaellemuun.nl |  WeTransfer |       


Zaterdag 14 december 2019 Algemeen:

Genemuiden - Op 28 maart 2020 staat de vijfde editie van de Jamsessie gepland. Dat lijkt nog een heel eind weg, maar toch is SCEG alweer druk in de weer om ook deze avond weer zoveel mogelijk plaatselijk talent een podium te bieden. Het lijkt daarbij wel of de bron van talent elk jaar overvloediger blijft vloeien. Bij de 2019 editie was het daardoor al middernacht geweest voordat de laatste tonen wegstierven en de laatste gitaar in de koffer werd gepakt.

Gepubliceerd op vrijdag 13-12-2019 door Redactie|KN


Genemuiden - De gemeente Zwartewaterland heeft begin deze week de OCG in gebreke gesteld. De gemeente Zwartewaterland hoopt met de ingebrekestelling de patstelling waar de gemeente en de OCG zich in bevinden te doorbreken, zodat de problemen en gebreken in Tag-West worden opgelost.

Gepubliceerd op vrijdag 13-12-2019 door Redactie|KN


Jubilate Waar anders dan met Kerst komt dit lied meer tot zijn recht.

“Heil en vree van eeuw’ge waarde, engelenzang die ‘t hart verblijd.”

Genemuiden - Het chr. Genemuider mannenkoor STEREO zal tijdens het Kerstconcert morgen op 14 december o.a. dit lied vertolken in de prachtige Bovenkerk van Kampen. Een jubellied bij uitstek om de geboorte te vieren van een onschuldig Kind, een Koningskind, niet in een paleis, niet in een villa maar in een koude tochtige stal zonder verwarming. Geen Kind op aarde is meer bezongen, zelfs de engelenzang getuigd ervan.

Gepubliceerd op vrijdag 13-12-2019 door Redactie|KN


Genemuiden - Café d’ Olde Soldoat, SCEG en Genemuiden Actueel gaan muzikaal het jaar uit. Op maandagavond 30 december zitten ze weer Umme de Draaitoafel. Opnieuw is er een gevarieerd programma voor muziekliefhebbers met lokale en regionale gasten. Rode draad is weer de popquiz, die de eerste twee edities werd gewonnen door Helma Last en Martin Bakker.

Gepubliceerd op donderdag 12-12-2019 door Redactie|KN


Erkenning (en geld) Rijk voor Overijsselse aanpak familiebedrijven

MKB-deal voor brede inzet ondersteuning familiebedrijven

Overijssel - De begeleiding en ondersteuning van familiebedrijven in Overijssel wordt de komende jaren fors versterkt en uitgebreid. De provincie Overijssel, gemeenten, maatschappelijke partners, kennisinstellingen en het ministerie van Economische Zaken en Klimaat sluiten hiervoor een MKB-deal. Doel van de aanpak is om familiebedrijven te stimuleren te vernieuwen en in te spelen op maatschappelijke ontwikkelingen als duurzaamheid, digitalisering en robotisering. Ook is bedrijfsopvolging een thema. Gisteren is bekend geworden dat de Overijsselse MKB-deal kan rekenen op Rijksondersteuning van 400.000 euro. Daarnaast draagt de provincie eenzelfde bedrag bij, en zijn er bijdragen van onderwijs en brancheorganisaties. De deal wordt nu verder vormgegeven en is naar verwachting in februari 2020 definitief.

Gepubliceerd op donderdag 12-12-2019 door Redactie|KN
Stop laden artikelen

Weer Gaellemuun:

za 14 dec /
6
zo 15 dec /
6
ma 16 dec /
6
www.zwartewaterweer.nl

Advertenties:

Foto van de dag:

Advertenties: