MENU
Nieuws plaatsen

Nieuwstip: redactie@gaellemuun.nl |  WeTransfer |       


Zondag 29 november 2020 Algemeen:

Weekend weerbericht voor 28 november

De weersverwachting van het KNMI voor vandaag en morgen

Genemuiden - Het KNMI verwacht rustig najaarsweer. Vandaag vooral in het noorden bewolkt. Morgen veel zon
Vanochtend is het op de meeste plaatsen bewolkt en nevelig en plaatselijk komt mist voor. De mist lost later in de ochtend op, maar in het noorden en noordoosten blijft de bewolking echter hardnekkig.

Gepubliceerd op zaterdag 28-11-2020 door Redactie|KN


Gemeente komt met oplossing verzakte woning

Meerdere knelpunten in één klap aangepakt

Hasselt - Het gemeentebestuur van Zwartewaterland heeft een oplossing gevonden voor de gehavende woning aan de Vaartweg, tegenover de Zandvoortweg in Hasselt. Het huis is ernstig verzakt. ‘We helpen de bewoner en tegelijk maken we de omgeving mooier en nog veiliger’, zegt wethouder Gerrit Knol.

Gepubliceerd op vrijdag 27-11-2020 door Redactie|KN
In Genemuiden de afgelopen week 11 nieuwe besmettingen

Het aantal besmettingen is flink hoger dan vorige week.

Genemuiden - Ook vandaag gaf burgemeester Bilder zijn wekelijkse corona update op ZwartewaterFM. Helaas zitten we weer in een stijgende lijn volgens Bilder. Het aantal besmettingen is de afgelopen week weer behoorlijk toegenomen. Vorige week waren er 13 besmettingen, deze week zijn er 37 nieuwe besmettingen vastgesteld in Zwartewaterland.

Gepubliceerd op donderdag 26-11-2020 door Redactie|KN


Zwartewaterland organiseert twee webinars over duurzaam wonen en energiebesparing

Gratis advies over energiebesparende maatregelen en gasloos wonen

Genemuiden - De gemeente Zwartewaterland organiseert in samenwerking met duurzaamheidscombinatie DCZ en Energiek Zwartewaterland twee online bijeenkomsten over duurzaamheid voor woningeigenaren. Op dit moment staat de webinar ‘Hoe verduurzaam ik mijn huis slim en betaalbaar?’ klaar. U kunt deze volgen op een zelfgekozen moment. Op 8 december is er een live webinar waarin specifiek aandacht is voor aardgasvrij wonen. Deelnemers ontvangen gratis een energiebespaartas en een adviesgesprek. Wethouder Rietman: “Er is veel subsidie beschikbaar voor duurzaamheid en energiebesparing. Het perfecte moment om stappen te zetten dus!”.

Gepubliceerd op donderdag 26-11-2020 door Redactie|KN


Johannes en Roelie Borst-Verhoek vieren gouden huwelijksjubileum

Burgemeester Bilder brengt gelukwensen namens de gemeente Zwartewaterland

Johannes en Roelie Borst gedenken vandaag dat ze vijftig jaar geleden in het huwelijk traden. Voor burgemeester Bilder aanleiding voor een bezoek. Hij feliciteerde het bruidspaar namens de gemeente Zwartewaterland met hun gouden huwelijksjubileum.

Gepubliceerd op donderdag 26-11-2020 door Redactie|KN
Genemuiden - In december gaan de Lionsclubs in Nederland, samen met een groot aantal Voedselbanken, weer Douwe Egberts waardepunten inzamelen voor het goede doel. Vorig jaar konden de Voedselbanken in totaal 136.040 pakken koffie in ontvangst nemen. Helaas leven nog veel te veel mensen in Nederland onder de armoedegrens, ook in onze gemeente Zwartewaterland. De verwachting is dat als gevolg van de coronacrisis dit aantal de komende periode alleen maar zal toenemen.

Gepubliceerd op woensdag 25-11-2020 door Redactie|KN


Stop laden artikelen

Weer Gaellemuun:

zo 29 nov /
9
ma 30 nov -4° /
6
di 01 dec /
7
www.zwartewaterweer.nl

Advertenties:

Foto van de dag:

Advertenties: