MENU
Nieuws plaatsen

Nieuwstip: redactie@gaellemuun.nl |  WeTransfer |       


Donderdag 13 december 2018 Algemeen:Politiekoor trad op in de Meente

Goed gevulde Stadskamp geniet van het IJssellands Politie Mannenkoor.

Het IJssellands Politie Mannenkoor onder leiding van Riekus Hamberg
foto: Albert Bouwknegt

Genemuiden - Vanavond trad het IJssellands Politie Mannenkoor onder leiding van Riekus Hamberg op in de Meente. Herman Boerman speelde op de piano.

Gepubliceerd op woensdag 12-12-2018 door Redactie|KN


'Knappen Koppen niet te stoppen' beste volleyballers

Johannes Bogermanschool wint Scholenvolleybaltoernooi!

Schoolvolleybal in d'Overtoom
foto: Jannes van den Berg

Genemuiden - Wat een prestatie! Geen jeugdvolleybal in de plaats waar ze vandaan komen maar wel met maar liefst 5 teams in de finale staan: Hasselt. 3 teams in de finale van CBS De Driemaster en 2 van de Cbs Prins Willem-Alexander Hasselt (Cbs Pwa). Maar laat nou net het enige niet Hasselter team in die finale er met de 1e prijs vandoor gaan, de Johannes Bogermanschool.

Gepubliceerd op woensdag 12-12-2018 door Redactie|KN


Genemuiden - Afgelopen maandagavond werden de royaal 200 Genemuidense mantelzorgers even flink verwarmd. Als dank voor de hulp aan de vele mensen die het zelf in deze maatschappij niet (helemaal) meer trekken.  Een mooie envelop was het symbolische bedankje voor alle goede zorgen dit jaar! En dat was voor velen heel zwaar. Stil verdriet, grote zorgen...de mantelzorger zet echter door.  Uit liefde! De envelop bevatte oa bonnen van ondernemers uit Zwartsluis en Hasselt. En ook Genemuiden was rijkelijk vertegenwoordigd. De vaste, altijd helpende ondernemers als een AH, een DA,  Bosch bloemen, super dat zij al jaar en dag meedoen in het bedankje.

Ingezonden op woensdag 12-12-2018 door Margo Pleijzier van der Ree


Genemuiden - In 3 dagen tijd werd de actie van Niels en Jos Buter uit Hasselt al een groot succes, dat er ook in Genemuiden een inleverpunt gecreëerd moest worden. Vanuit meerdere kanten kwam de vraag of de flessen en kratjes ook in Genemuiden konden worden ingeleverd. Na een telefoontje aan de Dorcaswinkel, kan ook Genemuiden naar hartenlust doorgaan sparen.

Gepubliceerd op woensdag 12-12-2018 door Redactie


Genemuiden - Maandag 17 december 2018 is er weer het jaarlijkse spektakelstuk van Damclub O & O. Dit is een sneldamtoernooi. Gewone partijen kunnen wel meer dan 3 uur duren, echter niet bij het sneldammen. Bij het sneldammen krijgt iedere speler slechts 10 minuten per speler/per partij, waardoor er vaak  veel spektakel en kijkgenot is.

Gepubliceerd op dinsdag 11-12-2018 door Redactie
Genemuiden - "U kunt nu bij mij sparen voor gratis producten door middel van een geweldig spaarsysteem." zo vertelt Lidia Stegeman. "Ik wil u daar graag kennis mee laten maken en uitleggen wat het voordeel is voor u, door middel van introductieavonden onder het genot van koffie ,een hapje en een drankje!"

 

Gepubliceerd op zaterdag 08-12-2018 door Redactie|KN


Genemuiden - De organisatie van Umme de Draaitoafel heeft het programma voor donderdag 27 december rond. D’ Olde Soldoat wordt die avond ondergedompeld in die typische Top2000-sfeer. Onder meer Henk Kranendonk (Dicky Woodstock/Mannenkoor Karrespoor), Klaas Beens en Ed Struijlaart gaan daarvoor zorgen.

Gepubliceerd op maandag 10-12-2018 door Redactie|KN
Stop laden artikelen

Weer Gaellemuun:

do 13 dec -1° /
8
vr 14 dec -2° /
7
za 15 dec -4° /
8
www.zwartewaterweer.nl

Advertenties:

Foto van de dag:

Advertenties: