MENU
Nieuws plaatsen

Nieuwstip: redactie@gaellemuun.nl |  WeTransfer |       


Dinsdag 23 april 2019 Algemeen:Et Einde

Wekelijks gedicht van de Taelkrink in het dialect.

Gaellemuun - Elke week publiceert www.gaellemuun.nl een gedicht in het dialect met een foto uit de serie 'Gaelledichies'. Deze gedichten zijn eerder gepubliceerd in de Stadskoerier, maar zijn ook in boekvorm uitgegeven.

Deze week nummer 28 een gedicht van Fem van Zandwijk: Et Einde

Klik op de speler om het gedicht te horen

Gepubliceerd op maandag 22-04-2019 door Redactie|KN


Genemuiden - De eerste wedstrijd onder leiding van interim-coach Jan de Jonge leverde Sportclub één punt op, met deze puntendeling mochten de groen- witten na afloop het minst tevreden zijn. Een overwinning op Buitenpost was zeker mogelijk geweest, kansen waren er genoeg alleen stond de tegenstander het maken van meer doelpunten in de weg.

Gepubliceerd op zondag 21-04-2019 door Redactie|KN


Genemuiden - Een man krijgt op zijn werk in Genemuiden een mail van de Rabobank. Hij moet om veiligheidsredenen zijn bankpas vernieuwen. De mail ziet er zo echt uit, dat hij op een link klikt en daarna op een site komt die exact lijkt op de website van de bank. Maar de site blijkt nep, al zijn gegevens zijn daar gestolen. In Amsterdam wordt vervolgens zijn rekening geplunderd door de man op de beelden.

Gepubliceerd op vrijdag 19-04-2019 door Redactie|KN


Genemuiden - Vanavond speelde het Amerikaanse damesteam van US Soccer East GOPD haast traditiegetrouw een wedstrijd tegen de SC Genemuiden dames. De Amerikanen bleken te sterk voor de Genemuider voetbalsters. Zij wonnen met 5-1 de vriendschappelijke wedstrijd.

Gepubliceerd op donderdag 18-04-2019 door Redactie|KN


Echtpaar Van den Berg-van Dijk viert gouden huwelijksjubileum

Burgemeester Bilder brengt gelukwensen namens de gemeente

Genemuiden - Jan van den Berg en Alie van Dijk traden op 18 april 1969 in het huwelijk in het gemeentehuis van Genemuiden. Burgemeester Bilder bezocht het echtpaar op hun huwelijksdag in hun woning aan de Stuivenbergstraat in Genemuiden om hen te feliciteren met hun 50 jarig huwelijksjubileum.

Gepubliceerd op donderdag 18-04-2019 door Redactie


Stop laden artikelen

Weer Gaellemuun:

di 23 apr / 22°
8
wo 24 apr 11° / 26°
8
do 25 apr 11° / 20°
7
www.zwartewaterweer.nl

Advertenties:

Foto van de dag:

Advertenties: