MENU
Nieuws plaatsen

Nieuwstip: redactie@gaellemuun.nl |  WeTransfer |       


Vrijdag 22 februari 2019 Algemeen:Geslaagd Spetterfeest in zwembad de Kragge

Partij van de Arbeid organiseerde ook dit jaar weer traditioneel zwemfestijn

Zwartsluis - Voor de schooljeugd uit Zwartewaterland organiseerde de PvdA woensdagmiddag weer het jaarlijkse zwemfestijn, ‘het Spetterfeest’. Wellicht door het prachtige weer waren er deze middag wat minder kinderen aanwezig dan bij voorgaande edities, maar de bijna vijftig aanwezigen (en hun vaders en moeders) genoten volop van een middag watervertier in zwembad de Kragge.

Gepubliceerd op woensdag 20-02-2019 door Redactie|KN


Het blijft aanmodderen, met de liefde…

Faber en de Jong op 1 maart in d’Overtoom

Genemuiden - Hebben we net Valentijnsdag achter de rug en dan komen Casper de Jong en Steven Faber ons doodleuk uitleggen, dat het met die liefde gewoon een enorm gedoe blijft… Dichter de Jong en gitaarvirtuoos Faber, voor deze bijzondere gelegenheid bijgestaan door Jerry Hoekman, menen te weten hoe dat allemaal zit.

Gepubliceerd op woensdag 20-02-2019 door Redactie|KN
Genemuiden - Gedurende meer dan tien jaar is in woon- en zorgcentrum De Meente in het winterseizoen iedere twee weken een schilderclub actief. Deze club beoefend de schilderkunst op een hobbymatige manier. De leden van de club zijn senioren, maar wonen niet in De Meente. Een of meer leden van de club zijn u of jou vast wel welbekend.

Gepubliceerd op woensdag 20-02-2019 door Redactie|KN
Stop laden artikelen

Weer Gaellemuun:

vr 22 feb / 12°
6
za 23 feb / 10°
9
zo 24 feb -2° / 11°
10
www.zwartewaterweer.nl

Advertenties:

Foto van de dag:

Advertenties: