MENU
Nieuws plaatsen

Nieuwstip: redactie@gaellemuun.nl |  WeTransfer |       


Donderdag 4 juni 2020 Algemeen:


Trots op de lokale ondernemer: Ze zijn er voor ons!

Meppel – Steeds meer winkeliers krijgen klappen van de Corona crisis te verwerken. Op meerdere vlakken. Als ze het al niet zwaar genoeg hebben met webshops, die soms zelfs vanaf een zolderkamer worden gerund en die het harde werken en de inkomsten grotendeels teniet doen, dan is het nu wel door het publiek dat thuis moet blijven. ‘Trots op de lokale ondernemer’ is een initiatief waar Brenda van der Steeg en Angela Scholtus zich nu op focussen! Help de lokale ondernemer het hoofd boven water te houden en koop je spullen bij de ondernemer uit je eigen gemeente. Niet alleen nu in de crisistijd van Corona, maar laten we de ondernemer die gedwongen thuis zit ook niet vergeten.

Regio Zwolle

‘Wij zijn ondernemers die wonen en werken in Regio Zwolle en wij willen een steentje bijdragen aan de economische groei van deze regio. Wij zijn trots op deze regio en om dat trotse gevoel verder uit te breiden zijn wij, Brenda van der Steeg (Blinker Events) en Angela Scholtus (Trots op Magazine) begonnen met de website: www.trotsoplokaalondernemen.nl. Juist nu zien wij de behoefte bij ondernemers om zich online te profileren, te laten zien wie ze zijn en wat ze te bieden hebben. Angela en Brenda bieden de lokale ondernemer de mogelijkheid via dit platform gevonden te worden op bijvoorbeeld Facebook en Instagram.

Doel

Doel van het platform is mensen bewust te maken van wat er in de eigen woonplaats is te krijgen en wat de ondernemers doen. Zij zien in deze tijd ook mogelijkheden, staan niet stil en bewandelen ook volstrekt nieuwe paden. Personal shopping, bezorgen, noem maar op. Dankzij die ondernemers is er werkgelegenheid, worden er activiteiten in uw gemeente georganiseerd, sponsoring voor uw club of verenigingen gerealiseerd. Zij maken uw stad een gezellige en unieke stad. Zij zijn de ondernemers waar we met z'n allen TROTS OP mogen zijn. Dus laten we hen niet in de steek! Houd uw samenleving een sociale samenleving, daar profiteren we met zijn allen van...

Laten wij er nu ook voor hen zijn.

Onze boodschap voor de inwoner:

‘IK KOOP LOKAAL, WAAR KOOP JIJ?’

Gepubliceerd op donderdag 09-04-2020 door Redactie|KN 495 keer gelezen.Weer Gaellemuun:

do 04 jun 12° / 16°
5
vr 05 jun / 13°
4
za 06 jun / 15°
5
www.zwartewaterweer.nl

Advertenties:

Foto van de dag:

Advertenties: