MENU
Nieuws plaatsen

Nieuwstip: redactie@gaellemuun.nl |  WeTransfer |       


Woensdag 28 oktober 2020 Algemeen:


Doe mee met de online Biestemerkquiz!

G.O.V organiseert een gezellige quiz

Genemuiden - Heeft u zich al opgegeven? Zaterdag aanstaande is het al zover… Dan organiseert de G.O.V de Online Biestemerk quiz. Vanaf 21.00 uur, ouderwetse gezelligheid en vermaak, veilig op uw eigen bank.

De vragen zijn bedacht, en de techniek is ook bijna in orde. We hebben 2 leuke presentatoren van Genemuider bodem, en natuurlijk is de studio ook in een echte Genemuider Biestemerk sfeer.

Bij de ondernemers van Genemuiden, vind u deze week mooie aanbiedingen en lekkers voor op de bank. Zo is er de “kom in de stemming snert” te vinden, quiz borrelplanken, en heeft de snoepwinkel een lekker pakketje samengesteld. Zorg dat je alles binnen handbereik hebt, want zo mis je niets van de quiz.

Tijdens de quiz is de trekking van de Biestemerk Loterij. Loten hiervoor zijn te koop bij Flier Sport, De Groene Lantaarn, AH Bart Knap, Van der Sluis Agri ( kamperzeedijk 57) en Vivaldi. Loten kosten 1.00 euro per stuk, en je maakt kans op spectaculaire prijzen zoals een traptrekker met kar, cadeaubonnen, een bloemenabonnement, heaters, bladblazers, een prachtig horloge, een sportoutfit naar keuze en nog veel meer!

Zorg dat je klaar zit om 21.00 uur!

Opgeven kan nog steeds via: www.biestemerkquiz.nl

Gepubliceerd op woensdag 14-10-2020 door Redactie|KN 376 keer gelezen.Weer Gaellemuun:

wo 28 okt / 13°
5
do 29 okt / 13°
6
vr 30 okt 11° / 16°
5
www.zwartewaterweer.nl

Advertenties:

Foto van de dag:

Advertenties: