MENU
Nieuws plaatsen

Nieuwstip: redactie@gaellemuun.nl |  WeTransfer |       


Zondag 29 november 2020 Algemeen:


Navaliaburcht outdoorsports houdt doneeractie

Steun de strijd tegen beweegarmoede en bouw mee!

foto: outdoor bakkeveen

Genemuiden - Navaliaburcht outdoorsports gaat de strijd aan tegen beweegarmoede, onder het motto 'bewegen tegen verslaving voor kankeronderzoek' gaan wij als stichting met vrijwilligers samen met onze partners een innovatieve en uitdagende pilot starten door een speel en beweegpark te bouwen. Graag starten wij in Genemuiden maar krijgen dit financieel nog niet rond, voor de wijk stadshagen in Zwolle volgen er de komende maand informatieve gesprekken.

Voor zowel jongeren als ouderen is het belangrijk om verantwoord in beweging te komen. Met bewegen activeer je het brein, dit heeft zoveel positieve invloeden op je gezondheid, waardoor veel minder zorg nodig is, je zult je zowel mentaal als fysiek sterker gaan voelen. Uit onderzoeken blijkt dat met name bij de jeugd, beweegarmoede veel schade zal gaan veroorzaken de komende tijd, zowel lichamelijk als psychisch, waarbij professionele hulp gewenst is, echter zal in veel gevallen na de behandeling weer het oude levenspatroon gevolgd worden.

Onze visie is dan ook om niet elke persoon een standaard behandeling aan te bieden, maar in gesprek te gaan met de persoon en vragen wat er nodig is. Ook is het belangrijk om een uitdagende speel en beweeg plaats te realiseren, waar iedereen op zijn eigen tijdstip en niveau kan bewegen, spelen en sporten

Doordat ons innoverende project, een semi openbare ruimte gaat worden, en tussen zorg en sport valt, krijgen wij nog geen subsidie of bijdragen.

Om in het voorjaar te kunnen starten zijn wij deze doneeractie gestart voor de aanschaf van een stormbaan gecombineerd met ninja warrior, survival en obstacle run onderdelen. Ook gaan wij outdoor activiteiten aanbieden zoals soft paintball, dodgebow, boeren biatlon, boogschieten, vlotten bouwen, kanovaren, youfo, canjam en teambuilding. Ook de verhuur van verschillende doe en funboxen, E-fatbikes en E-choppers zijn straks mogelijk. Ga naar www.navaliaburcht-outdoor.nl en bouw mee!

Tijdelijke actie:

Bij donaties van €15,- ontvangt u een goed ademend herbruikbaar mondmasker met hoge filtercapaciteit en draagcomfort t.w.v. €6,50 ook te bestellen via onze website tijdelijk voor €6,- per stuk. En 10 stuks voor €55,-

 

Gepubliceerd op zaterdag 21-11-2020 door Redactie|KN 300 keer gelezen.Weer Gaellemuun:

zo 29 nov /
9
ma 30 nov -4° /
6
di 01 dec /
7
www.zwartewaterweer.nl

Advertenties:

Foto van de dag:

Advertenties: