MENU
Nieuws plaatsen

Nieuwstip: redactie@gaellemuun.nl |   WeTransfer |       


Zaterdag 23 oktober 2021 Algemeen:


Wonen in een geïsoleerd en energiezuinig huis?

Gratis webinar Energieneutraal Verbouwen

Zwartewaterland

Genemuiden - Op 20 september of 7 oktober kunt u als huiseigenaar gratis deelnemen aan een webinar Energieneutraal Verbouwen. Heeft u verbouwplannen of wilt u aan de slag met het energieneutraal maken van uw woning? Dan is dit webinar echt iets voor u.

Tijdens het webinar vertelt de energieneutraalcoach over verschillende maatregelen, de kosten en financieringsmogelijkheden. U kunt het webinar eenvoudig volgen op uw computer, tablet of telefoon. Via de chatfunctie kunt u vragen stellen. Ook kunt u zich na afloop opgeven voor vervolgactiviteiten van het project zoals een 100 procent interactieve vervolgworkshop op 26 oktober of speciaal webinar over warmtepompen op 4 november.

Leerzaam en verhelderend

Eerdere deelnemers gaven het webinar een 8 en noemden het verhelderend en duidelijk gepresenteerd. Meld u direct aan via www.duurzaambouwloket.nl/env of scan de QR-code.

Wilt u direct al wat inspiratie opdoen? Lees dan de ervaringsverhalen op www.duurzaambouwloket.nl/env.

Samenwerking tussen meerdere gemeenten

Het project Energieneutraal Verbouwen is opgezet door zes gemeenten in West-Overijssel. Samen met Dalfsen, Hardenberg, Ommen, Staphorst en Steenwijkerland willen wij huiseigenaren helpen om het energieneutraal verbouwen van woningen eenvoudiger te maken. Kijk voor meer informatie op: www.duurzaambouwloket.nl/env.

Gepubliceerd op donderdag 09-09-2021 door Redactie|KN 708 keer gelezen.Weer Gaellemuun:

www.zwartewaterweer.nl

Advertenties:

Meest gelezen:

Foto van de dag:

Advertenties: