MENU
Nieuws plaatsen

Nieuwstip: redactie@gaellemuun.nl |  WeTransfer |       


Zondag 24 juni 2018 Algemeen:


Drumband Hasselts Fanfare naar het WMC

Zondag 16-07-2017

Hasselts Fanfare
Hasselts Fanfare

Genemuiden - Omwonenden van Sportpark ’t Hoenbroeck in Hasselt is het niet ontgaan; de drumband van Hasselts Fanfare bereidt zich voor op haar deelname aan het Wereld Muziek Concours in Kerkrade waar zij zich op zaterdag 22 juli a.s. zal presenteren.

Drie keer eerder toonde de drumband haar kunnen op het WMC en ook voor deze editie wordt keihard gewerkt om er goed voor de dag te komen. Wekelijks wordt er extra gerepeteerd, in mei werd een hele zaterdag gewerkt aan exercitie en muzikale uitvoering van de marsen en op 17 juni jl. werd deelgenomen aan een Try-Out in Elburg. Hier werd het optreden door een jury beoordeeld, zodat men aan de hand van de juryverslagen de puntjes op de i kan zetten.

Speciaal voor deze editie van het WMC werd Richard Kampstra gevraagd een mars te schrijven. Met World Of Rhythm is dit een veelzijdige mars geworden met verschillende tempi, waarin de slagwerkers hun technische vaardigheden kunnen laten zien en horen. Drumband Hasselts Fanfare start haar optreden met de mars Let’s Go, geschreven door instructeur Henri Timmerman. Ook hierin laat de drumband verschillen zien in tempo en paslengte, maar zal ook een stukje zang te horen zijn. Hiermee hoopt de drumband zowel de jury als het publiek te vermaken in Kerkrade.

In de laatste week voor het WMC repeteert de drumband alle dagen. Op maandag t/m donderdag kan hiervoor gebruik gemaakt worden van de sportvelden van Voetbalvereniging Olympia ’28, waar de drumband zeer dankbaar voor is. Op woensdagavond 19 juli vindt vanaf 20.00 uur de generale of ‘uitzwaairepetitie’ plaats. U bent van harte welkom om deze repetitie bij te wonen en de drumband succes te wensen!

 

Gepubliceerd op zondag 16-07-2017 door Redactie|KN 559 keer gelezen.Weer Gaellemuun:

zo 24 jun / 17°
6
ma 25 jun 12° / 22°
8
di 26 jun / 23°
10
www.zwartewaterweer.nl

Advertenties:

Foto van de dag:

Advertenties: