MENU
Nieuws plaatsen

Nieuwstip: redactie@gaellemuun.nl |  WeTransfer |       


Dinsdag 11 december 2018 Algemeen:


Hoog bezoek bij de Kwaekerties en 't Startblok

Genemuiden - Alle groepen van kinderdagverblijf De Kwaekerties en peuterspeelgroep 't Startblok nodigden ouders en kinderen uit voor een gezellige Sinterklaasmiddag. Er kwam een mooi aantal ouders op deze uitnodiging af en dat maakte het gezellig druk. Eerst werd een Sinterklaasverhaal voorgelezen, daarna werden uit volle borst Sinterklaasliedjes gezongen.


Toen vonden we het wel tijd dat Sint en Piet langs zouden komen. Gelukkig hadden ze gelegenheid om ons met een bezoekje te vereren. De middag verliep als een soort "meet en greet" met Sint en Piet: kinderen konden even bij Sint op schoot zitten of hem een handje geven, een praatje met Piet maken, pepernoten bij hem ophalen of samen met papa of mama knutselen.
Nadat we voor Sinterklaas hadden gezongen omdat hij bijna jarig is konden we de middag afronden.

We kijken terug op een leuke middag waarin tijd was om een feestje te vieren en elkaar te ontmoeten en te spreken buiten de gewone breng- en haalmomenten om. Fijn dat zoveel ouders, kinderen én natuurlijk Sint en Piet aanwezig waren.

Wilt u ook wel eens wat meer weten over onze uitgebreide opvangmogelijkheden?
Kijk dan op www.kdc-zwartewaterland.nl voor informatie en contactgegevens. Neem gerust vrijblijvend contact op voor een rondleiding en/of meer informatie.

Gepubliceerd op dinsdag 05-12-2017 door Redactie 484 keer gelezen.Weer Gaellemuun:

di 11 dec /
8
wo 12 dec -1° /
7
do 13 dec -1° /
7
www.zwartewaterweer.nl

Advertenties:

Foto van de dag:

Advertenties: