MENU
Nieuws plaatsen

Nieuwstip: redactie@gaellemuun.nl |  WeTransfer |       


Maandag 21 januari 2019 Algemeen:


Workshop Energieneutraal Verbouwen 30 januari 2018

Gemeente Zwartewaterland

Staphorst - Op 30 januari kunnen huiseigenaren gratis deelnemen aan een workshop Energieneutraal Verbouwen in Staphorst. De workshop is bedoeld voor huiseigenaren die verbouwplannen hebben of die aan de slag willen met het energieneutraal maken van hun woning. De workshop wordt gehouden in het gemeentehuis van Staphorst, Binnenweg 26 van 19:30 - 21:30 uur.

Energieneutraal verbouwen van mijn woning, wat houdt dit in?

De workshop geeft u antwoord op deze vraag. Er wordt aandacht besteed aan maatregelen, kosten en financiering. Ook kunt u zich opgeven voor vervolgactiviteiten.

Project Energieneutraal Verbouwen

Woont u in een vrijstaande woning of in een 2-onder-1 kap woning? Dan kunt u meedoen aan het project Energieneutraal Verbouwen West-Overijssel, dat de gemeente Zwartewaterland samen met vijf andere Overijsselse gemeenten heeft opgezet. Ze ontwikkelen een standaardaanpak voor vrijstaande en 2-onder-1-kapwoningen. Hierdoor wordt energieneutraal verbouwen eenvoudiger en goedkoper voor zowel woningeigenaren als bouwbedrijven. Het project wordt financieel ondersteund door de provincie Overijssel en de VNG.

Aanmelden

Heeft u plannen om uw huis (energieneutraal) te verbouwen? Meld u dan aan voor de Workshop Energieneutraal Verbouwen.

Gepubliceerd op woensdag 10-01-2018 door Redactie|KN 329 keer gelezen.Weer Gaellemuun:

ma 21 jan -8° /
9
di 22 jan -4° /
6
wo 23 jan -2° /
6
www.zwartewaterweer.nl

Advertenties:

Foto van de dag:

Advertenties: