MENU
Nieuws plaatsen

Nieuwstip: redactie@gaellemuun.nl |   WeTransfer |       


Zaterdag 23 oktober 2021 Algemeen:


Creamijn heeft nu nog meer keus!

Dankzij verbouwing meer ruimte

1 reactie.
Lekker druk tijdens de showroomdag van Creamijn.
Lekker druk tijdens de showroomdag van Creamijn.
foto: Klaas Noordstra

Genemuiden - Vandaag hield webshop CreaMijn weer een showroomdag. Klanten kunnen op zo'n dag naast gewoon bestellen via de site, ook gewoon komen kopen rechtstreeks uit het magazijn.

CreaMijn bestaal al weer 6 jaar. De afgelopen tijd is men druk geweest met verbouwen en her-inrichten. Er is nu een gezellige koffiehoek, en op de bovenverdieping nóg meer wol, garens en andere artikelen om te handwerken.

Jenny en dochter Tiemieke zijn inmiddels elke dag druk om alles zo goed mogelijk in te kopen, te verpakken en weer te versturen. Jenny had 6 jaar geleden niet verwacht dat de webwinkel zo'n enorm succes zou worden.

CreaMijn is inmiddels voor de vervente breister of haakster niet meer weg te denken. Echt alles wat je daarvoor nodig hebt is er te koop, en doorgaans op voorraad dus snel thuis. Klanten uit heel Nederland weten de webshop te vinden, en komen tijdens een showroomdag graag even aan.

In Zwolle is dit weekend een grote handwerkbeurs in de IJsselhallen. Veel klanten van CreaMijn rijden even door vanuit Zwolle om ook even een kijkje te nemen in Genemuiden.

 

Foto's showroomdag bij CreaMijn 17 februari 2018
Gepubliceerd op zaterdag 17-02-2018 door Redactie|KN 16492 keer gelezen.Weer Gaellemuun:

www.zwartewaterweer.nl

Advertenties:

Meest gelezen:

Foto van de dag:

Advertenties: