MENU
Nieuws plaatsen

Nieuwstip: redactie@gaellemuun.nl |  WeTransfer |       


Woensdag 22 mei 2019 Algemeen:


16 juni fiets/ puzzeltocht georganiseerd door de zendingscommissie voor de GZB

Genemuiden - De zendingscommissie van de Hervormde Gemeente Genemuiden houd D.V zaterdag 16 juni een 40 kilometer lange fietstocht. Inschrijven en vertrek vanaf 12.30 uur t/m 13:00, vanuit het Hervormd Centrum te Genemuiden

De inschrijfkosten voor de fietstocht zijn 3,50 euro voor volwassenen, en 2,50 euro voor kinderen.

De opbrengst gaat naar het project Danny en Tabitha Schurink HART VOOR DE ROMA waar zij gaan werken namens de GZB. Het vertrek is vanaf het Hervormd Centrum waar deelnemers de route en het programmaboekje meekrijgen.

Zoals u misschien al heeft vernomen via de media of andere kanalen hopen de gemeenteleden van onze Hervormde gemeente, Danny en Tabitha Schurink met hun gezin, te worden uitgezonden door de Gereformeerde Zendingsbond (GZB).

Zij gaan voor een periode van zes jaar diaconaal en geestelijk zendingswerk verrichten onder de Roma-bevolking in Oost-Slowakije. Een Hongaarstalig gebied.

Danny heeft een commerciële en bedrijfskundige achtergrond, Tabitha is gediplomeerd Verzorgende en heeft veel ervaring in de psychogeriatrische zorg.

Ze willen hun tijd en kennis graag inzetten voor het werk onder de Roma. Deze bevolkingsgroep, ook wel zigeuners genoemd, worden overal verdrukt en miskend, maar zijn toch evengoed schepselen van God en hebben ook liefde nodig.

De uitzendingsdienst van de familie Schurink zal plaatsvinden op D.V. 15 juli 2018 en inmiddels hebben Danny en Tabitha de voorbereidende studie afgerond en zijn druk bezig met de taal- en cultuurstudie.

Hier onder staat een link naar documentaire over Roma in Slowakije, serie De Muur:

https://vimeo.com/110404824

Ook willen wij vragen of men wil bidden voor het zendingswerk van de GZB.”

Download folder.pdf
Gepubliceerd op maandag 11-06-2018 door Redactie|KN 499 keer gelezen.Weer Gaellemuun:

do 25 apr / 20°
6
vr 26 apr 10° / 17°
7
za 27 apr / 13°
6
www.zwartewaterweer.nl

Advertenties:

Foto van de dag:

Advertenties: