MENU
Nieuws plaatsen

Nieuwstip: redactie@gaellemuun.nl |  WeTransfer |       


Dinsdag 18 februari 2020 Algemeen:


Clusterdag Zwartewaterland

Politie Zwartewaterland controleerde voornamelijk op bromfietsen en fietsverlichting

Politie logo

Genemuiden - Op dinsdag 6 november 2018 heeft de politie Zwartewaterland een zogenaamd “clusterdag” gehouden. Dit betreft een teamdag voor de collega’s welke veel in Zwartewaterland aan het werk zijn.

Na een korte werkbespreking stond deze middag en avond voornamelijk in het teken van verkeer. Dit zal altijd een actueel thema blijven. Er is voornamelijk gecontroleerd op bromfietsen en fietsverlichting. Het mooie van zo’n dag is dat er met meerdere agenten gecontroleerd kan worden. Iets wat er bij een “normale” dienst niet altijd van komt.

Dat is ook een reden dat er gebruik is gemaakt van een rollertestbank om de snelheid van de bromfietsen te meten. Er zijn diverse bekeuringen uitgeschreven vanwege de overschrijding van de snelheid. Ook had 1 persoon geen rijbewijs. Verschillende bromfietsen zullen eerste gekeurd moeten worden om de weg weer op te mogen.

In de avond is er voornamelijk gecontroleerd op de fietsverlichting. Dit viel mooi samen met de onlangs gehouden fietsverlichtingscampagne van VVN in Zwartewaterland. Hier zijn ook diverse mensen voor bekeurd.

In Zwartsluis is nog een bestuurder bekeurd welke 46 km/h te hard reed. Daarnaast is er ook de nodige nuttige informatie ingewonnen voor ons werkgebied.

Bron: Facebook: https://www.facebook.com/politie.zwartewaterland

 

Gepubliceerd op woensdag 07-11-2018 door Redactie|KN 491 keer gelezen.Weer Gaellemuun:

di 18 feb /
7
wo 19 feb /
6
do 20 feb / 10°
5
www.zwartewaterweer.nl

Advertenties:

Foto van de dag:

Advertenties: